Ο γνωστός σε όλους Game developer Hideo Kojima παρουσίασε ένα νέο trailer για το επερχόμενο παιχνίδι του Death Stranding κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Game Awards στο Λος Άντζελες την Πέμπτη.

Το τρέιλερ αποκαλύπτει ότι ο ηθοποιός Mads Mikkelsen (hannibal) έχει ενταχθεί στο cast του παιχνιδιού και ένας χαρακτήρας με την ομοιότητά του εμφανίζεται στο τρέιλερ. Επίσης βλέπουμε έναν χαρακτήρα με την εμφάνιση του σκηνοθέτη Guillermo del Toro στο βίντεο.

Δείτε το trailer:

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων, ο δημοσιογράφος Geoff Keighley παρουσιάσε τον Kojima με το 2016 Industry Icon βραβείο, τονίζοντας τα βραβεία του περασμένου έτους, όπου Kojima δεν μπορούσε να λάβει το βραβείο για το Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain λόγω της τότε συνεχιζόμενης σύγκρουσης του και την ενδεχόμενη αποχώρηση από την Konami.

Ο Kojima συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον Guillermo del Toro στον τίτλο Silent Hills της Konami που ακυρώθηκε. Ο Kojima είχε πει στο IGN ότι «θέλω σίγουρα να δημιουργήσω κάτι με τον Guillermo del Toro«, αλλά πρόσθεσε, «δεν έχω ακόμα ιδέα που θα συνεργαστούμε, αν αυτό θα είναι ένα παιχνίδι, ταινία ή anime». Ο σκηνοθέτης είχε πει στο IGN πέρυσι, «Μου αρέσει να δουλεύω με τον Kojima-san. […] Είμαστε ακόμα σε επαφή. Είμαστε ακόμα φίλοι και εργαζόμαστε σε κάτι μαζί, αλλά αυτό δεν είναι το Silent Hills. «

 Ο Norman Reedus επίσης συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον Kojima στο ακυρωμένο Silent Hills.

Η Kojima Productions (το στούντιο του Kojima) αναπτύσσει το Death Stranding όπου θα πρωταγωνιστήσει Reedus. Ο Kojima είπε προηγουμένως ότι στο παιχνίδι θα δείξει «μια διαφορετική πλευρά του Norman Reedus από αυτήν που έχουν συνηθίσει οι οπαδοί του στο The Walking Dead».

Δείτε το αρχικό trailer με τον Norman Reedus:

Το Death Stranding θα είναι ένα παιχνίδι δράσης και θα έχει ανοιχτό κόσμο με «κάποιο βαθμό ελευθερίας». Ο Kojima δήλωσε ότι το όνομα του παιχνιδιού προέρχεται από το φαινόμενο cetacean stranding, όπου τα δελφίνια και οι φάλαινες ξεβράζονται στη στεριά και πεθαίνουν. Το παιχνίδι θα χρησιμοποιεί μια «γνωστή« third-party μηχανή.

Ο Kojima επίσης δήλωσε ότι το παιχνίδι θα έχει online gameplay, αλλά θα είναι επίσης πλήρως playable στο single player. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει και ένα θηλυκό πρωταγωνιστή, αλλά το cast του χαρακτήρα δεν έχει γίνει ακόμα.

Read More | Hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here