Ανακοινώθηκε το cast και η σύνοψη για το Black Panther !!!

 

 

Η παραγωγή ξεκίνησε για το Black Panther, ανακοίνωσε χτες η Marvel Studios. Η ταινία του Ryan Coogler θα κάνει γυρίσματα στην Ατλάντα και την Νότια Κορέα.

Ο Chadwick Boseman επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως ο βασιλιάς της Wakanda T’Challa. Το cast επίσης περιλαμβάνει τους Michael B. Jordan («Creed», «Fantastic Four»), την βραβευμένη με Oscar Lupita Nyong’o («Star Wars: The Force Awakens»), Danai Gurira («The Walking Dead»), Daniel Kaluuya («Get Out», «Sicario»), Angela Bassett («American Horror Story», «Green Lantern»), τον βραβευμένο με Oscar Forest Whitaker (Rogue One), Letitia Wright («Urban Hymn»), Winston Duke («Person of Interest») και Sterling K. Brown («The People v. O.J. Simpson: American Crime Story»).

Black Panther

Ο Boseman δεν είναι ο μόνος ηθοποιός που θα επιστρέψει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel για το «Black Panther». Οι Martin Freeman, John Kani και Florence Kasumba θα επιστρέψουν ως Everett Ross, T’Chaka και αρχηγός προστασίας του T’Challa Ayo, αντίστοιχα. Επιπλέον η εμφάνιση του T’Chaka υποστηρίζει την αναφορά για το flashback που θα περιληφθεί στην ταινία.) Η Marvel επίσης επιβεβαίωσε ότι ο Andy Serkis θα επαναλάβει τον ρόλο του ως ο αντίπαλος Ulysses Klaw.

Σύνοψη: «Το Black Panther ακολουθεί τον T’Challa μετά τα γεγονότα του «Captain America: Civil War», όπου επιστρέφει στην απομονωμένη και τεχνολογικά προηγμένη πατρίδα του τη Wakanda για να αναλάβει ως βασιλιάς. Όμως όταν ένας παλιός εχθρός επιστρέφει, οι αντοχές του T’Challa ως Βασιλιάς και Black Panther δοκιμάζονται όταν μπαίνει σε μια διαμάχη που βάζει την μοίρα της Wakanda και του κόσμου σε κίνδυνο».

Ο Coogler συνέγραψε το σενάριο μαζί με τον Joe Robert Cole («The People v. O.J. Simpson: American Crime Story»). Ο Kevin Feige είναι παραγωγός μαζί με τους Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Nate Moore, Jeffrey Chernov και Stan Lee να διατελούν ως εκτελεστικούς παραγωγούς.

Το Black Panther θα κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου 2018.

Black Panther

 


Πηγή / Copyright: IGN
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here