Δείτε το Black Clover Event Anime Promo Video !!!!!

 

Στην ιστοσελίδα της Weekly Shonen Jump για το Black Clover manga του Yuki Tabata δημοσιεύτηκε ένα διαφημιστικό βίντεο για το anime Event βασισμένο στο manga που έκανε το ντεμπούτο του στο Jump Special Anime Festa Event στις 27 Νοεμβρίου και 4 Δεκεμβρίου.

Δείτε το PV:


Το anime θα κυκλοφορήσει σε DVD μαζί με τον 11ο τόμο του manga στις 2 Μαΐου. Η XEBEC έκανε το animation για το 27λεπτο επεισόδιο, το οποίο προσαρμόζει το πρώτο κεφάλαιο του manga.

Πρωταγωνιστούν οι Shun Horie (Phantasy Star Online 2: The Animation’s Seiya Urisaka) ως Asta και Soma Saito (Haikyu!!’s Tadashi Yamaguchi) ως YUNO.

Ο Tabata ξεκίνησε τη σειρά στο εβδομαδιαίο Shonen Jump το Φεβρουάριο του 2015. Η Viz Media δημοσιεύει το Black Clover manga στη Βόρεια Αμερική ψηφιακά στο περιοδικό Weekly Shonen Jump, καθώς επίσης και σε έντυπη μορφή.

Το Black Clover θα αποκτήσει επίσης μια τηλεοπτική σειρά anime από το Studio Pierrot. Αν και είχε σχεδιαστεί να κυκλοφορήσει το 2017, η Viz Media ανακοίνωσε στο λογαριασμό της στο Twitter ότι δεν έχουν ορίσει ημερομηνία ακόμα.


Πηγή / Copyright: Hashtagnews.gr
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here