74χρονος σκότωσε τη σύζυγό του όταν εκείνη τον εγκατέλειψε μετά από 50 χρόνια γάμου

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Βρετανία όταν ένας 74χρονος σκότωσε τη σύζυγό του ύστερα από απόφαση της να τον εγκαταλείψει μετά από 50 χρόνια γάμου για να ζήσει τον έρωτα της με έναν παιδικό της φίλο τον οποίο ξανασυνάντησε μέσω του facebook!

Ο 74χρονος David Thomas δολοφόνησε την 69χρονη σύζυγό του, Sheila Thomas, μέσα στο σπίτι τους στο Herne Hill, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο καταφέρνοντας της πολλαπλές θανάσιμες μαχαιριές με ένα κουζινομάχαιρο, όταν εκείνη επέστρεψε για να μαζέψει μερικά προσωπικά της αντικείμενα.

Το ζευγάρι είχε τυπικά χωρίσει έναν μήνα νωρίτερα και όπως η ίδια η Sheila έλεγε σε όλους τα τελευταία 40 χρόνια ήταν μια κόλαση ζώντας με τον David. Οι σχέσεις τους μετά την απόφαση της Sheila να τον εγκαταλείψει ήταν οι χειρότερες δυνατές. Μάλιστα το βράδυ πριν τη δολοφονία της σε τηλεφωνική επικοινωνία του πρώην ζευγαριού η Sheila είχε ζητήσει από τον David να μην βρίσκεται στο σπίτι την επόμενη μέρα και εκείνος είχε δεχτεί.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε σήμερα και από τις μαρτυρίες όσων κλήθηκαν ακούστηκαν απίστευτα πράγματα. Φίλοι του David είπαν ότι μετά τον χωρισμό του με την Sheila είχε αποφασίσει να πάρει όπλο και συχνά τους μιλούσε για το ότι ήθελε να την σκοτώσει, αλλά δεν τον πίστευαν θεωρώντας ότι ήταν λόγια στεναχώριας και πικρίας.

Λίγο πριν τη δολοφονία της στις 24 Ιουλίου, η Sheila είχε ξεκινήσει δεσμό με τον 74χρονο παιδικό της έρωτα, τον Victor Cassar, τον οποίο είχε να συναντήσει πολλά χρόνια αλλά ήρθαν και πάλι σε επαφή μέσω του Facebook.

Σύντομα η σχέση τους ολοκληρώθηκε και τότε ήταν που η Sheila πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τον επί 50 χρόνια σύζυγο της. Τα 5 της παιδιά, μη γνωρίζοντας τι περνούσε όλα αυτά τα χρόνια, της ζητούσαν τον λόγο για τον οποίο χώριζε τον πατέρα τους και σε εκείνους είπε για την ζωή- κόλαση που ζούσε μαζί του.

Την ημέρα της δολοφονίας της, ο Victor πήγε την Sheila στο σπίτι της γύρω τις 11:00 το πρωί και περίμενε μέσα στο αμάξι προς αποφυγή σύγκρουσης με τον David. Οι γείτονες στις καταθέσεις τους, ανέφεραν ότι πολύ σύντομα άκουσαν τον David να φωνάζει ότι θα την σκότωνε και η Sheila εκλιπαρούσε να την αφήσει.

Ένας από αυτούς κάλεσε την αστυνομία, η οποία έφτασε πολύ σύντομα αλλά ήταν ήδη αργά για την άτυχη γυναίκα. Η δίκη συνεχίζεται με τον κατηγορούμενο να αρνείται την ενοχή του.


Πηγή / Copyright: dailymail.co.uk
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here