30χρονη δασκάλα κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου.

Μια 30χρονη δασκάλα που δίδασκε σε σχολείο της Φλόριντα στις ΗΠΑ, η Valeria Costadoni, κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου και μάλιστα με την κατηγορία ότι έκανε στοματικό έρωτα σε μαθητή της, με τον οποίο διατηρούσε σχέση για 2 τουλάχιστον χρόνια!

Η 30χρονη Valeria Costadoni υπήρξε καθηγήτρια στο Miami Arts Charter (σχολείο τεχνών του Μαιάμι) και εκεί ήταν όπου γνώρισε τον μαθητή και μετέπειτα εραστή της (σύμφωνα με τα λεγόμενα και των δύο εμπλεκομένων).

Η Valeria Costadoni κατηγορείται όχι για βιασμό αλλά μόνο για αποπλάνηση ανηλίκου καθώς όπως δήλωσε στην κατάθεση του ο 17χρονος σήμερα μαθητής, το σεξ που έκαναν μαζί ήταν απολύτως συναινετικό.

Ο 17χρονος μαθητής ,τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα, ανέφερε ότι είχαν βρεθεί σεξουαλικά τόσο στο σπίτι της Valeria’s, όσο και στο δικό του, αλλά και στο αυτοκίνητο. Μάλιστα, σύμφωνα με την μαρτυρία του παιδιού, πολλές φορές είχαν κάνει σεξ μέσα σε σχολική αίθουσα και σε διαφορετικές περιστάσεις!

Οι κατηγορίες απέναντι της σχηματίστηκαν τον περασμένο Οκτώβριο αλλά κανείς δεν γνωρίζει γιατί αποδόθηκαν προ ολίγων ημερών οπότε και έγινε και η σύλληψη της. Η ..ατίθαση δασκάλα κρατείται στο Turner Guilford Knight Correctional Center και η εγγύηση της έχει οριστεί στις 15.000$ για αποφυλάκιση της μέχρι την δίκη της.


Πηγή / Copyright: foxnews.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here