29χρονη Βρετανίδα μαμά πέθανε σε θέλοντας να αποκτήσει τους γλουτούς της Kardashian!

Η 29χρονη Βρετανίδα μαμά τριών ανήλικων μικρών παιδιών, η Leah Cambridge, βρήκε τραγικό τέλος κατά την διάρκεια χειρουργικής επέμβασης στην Τουρκία, στην προσπάθεια της να αποκτήσει τους γλουτούς της Kim Kardasian..!

H Βρετανίδα μαμά απευθύνθηκε στην κλινική Elite Aftercare στη Σμύρνη και τους έδωσε συνολικά 3000 λίρες προκειμένου να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα: να αποκτήσει τα ίδια οπίσθια με το πρότυπο της, την Kim..Δυστυχώς αυτό ήταν που την οδήγησε και στο θάνατο της.

Η εν λόγω κλινική δέχεται χιλιάδες διασημότητες κάθε χρόνο για να κάνουν τις αισθητικές επεμβάσεις της αρεσκείας τους και είναι από τις πλέον γνωστές σε όλη την Ευρώπη. Η επέμβαση brazil lift, όπως ονομάζεται η επέμβαση που έκανε και η άτυχη μαμά, είναι από τις πλέον διαδεδομένες.

Η Βρετανίδα φαίνεται ότι πέθανε, όπως ανακοίνωσε και η κλινική, από επιπλοκές κατά την διάρκεια της επέμβασης, αλλά τα αίτια δεν έχουν δοθεί ακόμα στην δημοσιότητα. Ο σύζυγός της, Scott Franks, είναι εκείνος που πήγε στην Τουρκία για να παραλάβει τη σωρό της άτυχης γυναίκας.

Ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την αποχαιρέτησε με τα εξής λόγια: “Είμαι διαλυμένος.. Πριν από λίγες μέρες η Leah, ήταν μαζί μας και ήταν ευτυχισμένη που θα έκανε το όνειρο της πράξη..Σήμερα μένω μόνος μου με τα παιδιά, και δεν ξέρω πως να συνεχίσω..Η ζωή μου έχει καταρρεύσει..
Ζω έναν εφιάλτη..Σχεδιάζαμε τον γάμο μας και τώρα έμεινα να σχεδιάζω την κηδεία της.Κοιτάζω τις φωτογραφίες της στο τηλέφωνο μου και δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι αλήθεια..”

Η συγκεκριμένη επέμβαση είναι μια επέμβαση ρουτίνας διάρκειας δύο ωρών κατά την οποία λαμβάνεται λίπος από το στομάχι ή την μέση και τοποθετείται στην περιοχή των γλουτών για ενίσχυσή τους. Σε κάποιο σημείο της επέμβασης η Βρετανίδα μαμά υπέστη καρδιακό επεισόδιο και άφησε την τελευταία της πνοή.

Η δημοφιλής διαδικασία συνήθως διεξάγεται από τον διάσημο χειρουργό Dr Ali Üçkan, αλλά δεν είναι γνωστό αν έκανε ο ίδιος και στην Leah την επέμβαση.


Πηγή / Copyright: mirror.co.uk
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here