28χρονος έβαλε σιλικόνη στα..γεννητικά του όργανα και πέθανε

Ο 28χρονος Αυστραλός Jack Chapman πέθανε στο Σιάτλ των ΗΠΑ, όταν έβαλε μεγάλες ποσότητες από σιλικόνη στα γεννητικά όργανα του κατά την διάρκεια σ@ξουαλικού παιχνιδιού με τον σύντροφο του.

Η είδηση ότι ο Jack Chapman, γνωστός και με το ψευδώνυμο Tank Hafertepen, προκάλεσε σοκ στην gay κοινότητα του Σιάτλ στην οποία ήταν διάσημος. Στο παρελθόν ο 28χρονος είχε δημοσιεύσει εικόνες του εαυτού του με διευρυμένα γεννητικά όργανα, ύστερα από έγχυση μεγάλων ποσοτήτων αλατούχου διαλύματος στο όσχεο του.

Το πιστοποιητικό θανάτου του, αναφερόταν στο «Σύνδρομο Έγχυσης Σιλικόνης» ως μία από τις τέσσερις αιτίες θανάτου, καθώς και τρία προβλήματα υγεία που σχετίζονταν με το αναπνευστικό του και προκάλεσαν αιμορραγία στους πνεύμονές του.

Αρκετοί άνθρωποι έχουν πεθάνει τα τελευταία χρόνια μετά την έγχυση σιλικόνης στους γλουτούς τους. Η σιλικόνη που εγχέεται στα αρσενικά γεννητικά όργανα είναι λιγότερο συχνή αλλά όχι λιγότερο επικίνδυνη.

Ο θάνατος του σχετίζεται με την ερωτική επιθυμία του συντρόφου του, του δημοφιλή blogger της ομοφυλοφιλικής κοινότητας Dylan Hafertepen, να έχουν μια φετιχιστική σχέση αφέντη και σκλάβου, κατά την οποία ο Jack ήταν ο σκλάβος, φορούσε μια αλυσίδα γύρω από το λαιμό του, απαρνήθηκε το επίθετο του και τον μισθό του και είχε κόψει κάθε δεσμό με τον υπόλοιπο κόσμο.

Η μητέρα του Jack, Linda κατηγόρησε ευθέως μέσω των ΜΜΕ τον Dylan για το θάνατο του γιου της, χαρακτηρίζοντας την σχέση τους τοξική και καταχρηστική και τελικά όπως αποδείχτηκε και θανάσιμη.

Ο Hafertepen από την άλλη έδωσε την δική του απάντηση μέσω μιας ανάρτησης του στα social media του λέγοντας τα εξής για τον θάνατο του Jack:

«Ο Tank ήταν ο κόσμος μου, ήμουν ο ήλιος του, με έκανε να αισθάνομαι σαν το κέντρο του σύμπαντος του. Ο Tank ζούσε για να βοηθά τους ανθρώπους και ήταν πιο ευτυχισμένος βοηθώντας αυτούς που αγαπούσε.
Σ ‘αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα, Tank. Ήσουν ο καλύτερος φίλος μου, ο σύντροφος μου, ο κόσμος μου … το κουτάβι μου!»

Οι συνθήκες που περιβάλλουν τον θάνατο του Jack είναι περίεργες σύμφωνα με την μητέρα του 28χρονου όσο για τις Αρχές.  Μόλις τρεις εβδομάδες πριν από το θάνατό του, ο Jack υπέγραψε διαθήκη που άφησε όλα τα περιουσιακά του στοιχεία στον Dylan και του επέτρεπε να τον αποτεφρώσει μετά θάνατον.

Μόλις δυο μέρες μετά το θάνατό του αποτεφρώθηκε και ύστερα από διαμάχη με την οικογένεια του συμφώνησε να τους δοθεί η τέφρα του προκειμένου να τον θρηνήσουν. Οι αρχές ακόμα διεξάγουν έρευνες γύρω από το θάνατο του.


Πηγή / Copyright: thesun.co.uk
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here