16χρονη μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον φίλο της γιατί τον εγκατέλειψε λόγω Ολυμπιάδας!

Η 16χρονη Safia Askarova, κορυφαία Ρωσίδα κολυμβήτρια μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον φίλο της όταν εκείνη του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους για να επικεντρωθεί στο όνειρο της, που δεν ήταν άλλο από τη συμμετοχή της στην επερχόμενη Ολυμπιάδα.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην ρώσικη πόλη Tolyatti και ο δράστης ήταν ο επίσης κολυμβητής φίλος της, ο Nikita Malygin. Η άτυχη κοπέλα μαχαιρώθηκε τουλάχιστον 30 φορές στο λαιμό και στο στήθος και ο θάνατος της ήταν ακαριαίος, όπως δήλωσαν οι ντετέκτιβ που ανέλαβαν την υπόθεση.

Ο ζηλιάρης φίλος, ο οποίος δεν είχε την ίδια επιτυχημένη πορεία με την άτυχη Safia, θόλωσε όταν εκείνη του ανακοίνωσε την απόφαση της να χωρίσουν προκειμένου να επικεντρωθεί στον στόχο της, που ήταν η συμμετοχή της στην Ολυμπιάδα.

Ο ίδιος συνελήφθη λίγη ώρα μετά το έγκλημα που είχε διαπράξει και δεν αρνήθηκε την αποτρόπαια πράξη του. Η δικαιολογία του ήταν ότι θόλωσε όταν του ζήτησε να χωρίσουν και έχασε τον έλεγχο μαχαιρώνοντας της μέχρι θανάτου.

Στην ωμή κατάθεση του ο δράστης μεταξύ άλλων είπε:

” Η Safia άνοιξε την κουβέντα και γρήγορα αρχίσαμε να μαλώνουμε. Σε κάποια στιγμή που είπε να πάω στον διάολο και εξαγριωμένος έβγαλα το μαχαίρι που είχα στην τσάντα μου και άρχισα να την μαχαιρώνω. 
Εκείνη ήταν πεσμένη στο έδαφος και εκλιπαρούσε για τη ζωή της και προσπαθούσε να μου ξεφύγει. Αλλά εγώ συνέχισα να την μαχαιρώνω μέχρι που σταμάτησε να κουνιέται. Πέταξα το μαχαίρι και κατευθύνθηκα προς το σπίτι μου. 
Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχα συνειδητοποιήσει τι είχα κάνει και όταν το κατάλαβα ήταν αργά.”

Οι δικοί της άρχισαν να ανησυχούν όταν η Safia δεν επέστρεψε σπίτι της από τα ψώνια που τους είχε πει ότι θα πήγαινε. Άρχισαν να την καλούν στο κινητό της αλλά ήταν απενεργοποιημένο. Στις 10 το πρωί στις 23 Δεκεμβρίου το πτώμα της βρέθηκε σε εγκαταλελημένο κτήριο.


Πηγή / Copyright: thesun.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here