15χρονο κορίτσι στην Αυστραλία αυτοκτόνησε μετά από βιασμό..

Η 15χρονη Cassidy Trevan, από την Αυστραλία, έδωσε τέλος στην σύντομη ζωή της, αφήνοντας ένα γράμμα πίσω της εξηγώντας τα πάντα που την οδήγησαν στην αυτοκτονία.. Είχε βιαστεί 2 χρόνια νωρίτερα από συμμορία εφήβων..

5 συνολικά έφηβοι εμπλέκονται στον ομαδικό βιασμό της Cassidy, ο οποίος έλαβε χώρα σε προάστιο της Μελβούρνης δύο χρόνια νωρίτερα. Η Cassidy, στο γράμμα που άφησε πίσω της προτού αυτοκτονήσει, ανέφερε ότι δύο αγόρια την βίασαν όσο άλλο ένα αγόρι κρατούσε τσίλιες στην εξώπορτα και ακόμα δύο έφηβες, οι οποίες της είχαν κάνει bulling νωρίτερα, βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο.

Όπως αναφέρει στο γράμμα που άφησε στην μητέρα της, η Cassidy μπορεί να άλλαξε σπίτι, προάστιο αλλά και σχολείο, αλλά υπήρχαν παιδιά της ηλικίας της, τα οποία δεν γνώριζε και τα οποία την αποκαλούσαν τσ@@@λα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Η μητέρα της Linda Trevan, προσπαθεί μετά την αυτοκτονία του παιδιού της, να πείσει τις αστυνομικές αρχές να επανεξετάσουν την υπόθεση της κόρης της ώστε να προσαχθούν και να απαγγελθούν κατηγορίες στους 5 έφηβους που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Μιλώντας στο αυστραλιανό κανάλι 9 News, ο Greg Davies, πρόεδρος του οργανισμού Victoria’s Victims of Crime, ανάφερε ότι ακόμα και να επανεξεταστεί η υπόθεση της Cassidy, υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες καταδίκης των 5 εφήβων.

«Θεωρώ ατυχές και τελείως άκυρο το να καταδικαστεί κάποιος χρόνια μετά από τον βιασμό και αφού έχει φύγει από τη ζωή του θύμα του βιασμού.», ανάφερε ο Davies εκφράζοντας παράλληλα τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της Cassidy.

«Δεν μπορώ να φανταστώ τι περνάει αυτή η οικογένεια..Είναι ότι πιο τραγικό μπορεί να βιώσει ένας γονιός..Είναι απαίσιο να κάθεσαι και να ξέρεις ότι υπάρχουν τρία αγόρια τα οποία μπορεί να είναι βιαστές..Και δύο έφηβα κορίτσια τα οποία με την συμπεριφορά τους απέναντι σε μια συνομήλικη τους, την οδήγησαν στον βιασμό και μάλιστα επανειλημμένα..»

Στο γράμμα της η Cassidy ανάφερε ότι βιάστηκε από συμμαθητές της από το προηγούμενο σχολείο της και ότι έκτοτε είχε σημαδευτεί από όλους..Έλεγε ότι ήθελε να προειδοποιήσει και άλλους εφήβους και τις οικογένειες τους για τον κίνδυνο που υπάρχει..

«Δεν το κάνω ως τιμωρία προς τους βιαστές μου..Το κάνω γιατί περισσότεροι από 1500 έφηβοι από 7- 12 ετών πέφτουν θύματα βιασμού κάθε χρόνο. Είμαι η Cassidy και είμαι ένα από αυτά τα θύματα.
Αν κάποιος προσπαθήσει να σε βιάσει, πάλεψε το! Πάλεψε το γιατί το αξίζεις, γιατί διαφορετικά θα το μετανιώνεις για όλη σου τη ζωή! Πρόσεχε, μην εφησυχάζεις, μείνει ασφαλής..»


Πηγή / Copyright: independent.co.uk
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here