10 ξεκαρδιστικά comics που αναπαριστούν την καθημερινότητα των ζευγαριών!

Η καθημερινότητα των ζευγαριών, παντρεμένων και μη, είναι πολλές φορές δύσκολη, άλλες φορές ιδιαίτερη αλλά πάντοτε αστείρευτη πηγή αστείων ιστοριών!Ποιος καλύτερος τρόπος να αποτυπωθεί αυτή η καθημερινότητα από τα comics!

Παρακάτω θα δείτε μερικά τέτοια comics που έχει δημιουργήσει η Valerie Minelli και τα έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και τα οποία έγιναν viral και ιδιαίτερα αγαπητά από τους ακολούθους της και όχι μόνο!

«Προσπαθώ να κάνω τους ανθρώπους χαρούμενος, μιας κι εγώ είμαι πολύ απαισιόδοξο άτομο. Οπότε, τα σκίτσα είναι θεραπεία για ‘μένα κι ελπίζω ότι είναι και για όσους τα διαβάζουν. Αν μπορώ να κάνω έναν άνθρωπο να χαμογελάσει, έχω πετύχει.
Είναι εμπνευσμένα απ’ τη σχέση μου με το αγόρι μου και απ’ τις προσωπικές μου καθημερινές μάχες κι ελπίζω ότι θα βρουν τον δρόμο τους για την καρδιά των ανθρώπων. Όλα έχουν να κάνουν με τα συναισθήματα..»

Με αυτά τα λόγια συνόδευσε τα comics που δημιούργησε η Valerie.Πάμε να τα δούμε και να γελάσουμε- αφού πρώτα ταυτιστούμε σίγουρα με κάποια από αυτά!Για λόγους ευκολίας σας τα έχουμε ήδη μεταφράσει!

Η μυρωδιά είναι πάντα πιο γλυκιά όταν είναι του αγαπημένου σου!

Η πολύ εξοικείωση μαζί σου φέρνει πολλές φορές και κάποια…ατυχήματα, άθελα ή και ηθελημένα( και καλά στα πλαίσια της πλάκας!)

Πολλές φορές η αγάπη και τα θέλω της.. μπορεί να σε τρελάνει!

Έλα παραδέξου το έστω και μια φορά: έχεις ρουφήξει και εσύ την κοιλιά σου όταν σε αγκαλιάζει από το πλάι!


Πηγή / Copyright: boredpanda.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here