Ψηφιακή εκτύπωση σε διάτρητο αυτοκόλλητο | Energy Print

Επαγγελματικής ή ιδιωτικής χρήσης οχήματα, όποιο και να είναι το δικό σας όχημα, η ψηφιακή εκτύπωση σε διάτρητο αυτοκόλλητο (one way vision) έχει έναν σκοπό: την προβολή των εργασιών σας σε βινύλιο αδιάβροχο εσωτερικής & εξωτερικής χρήσης, με μια επιλογή συνεργάτη..την Energy Print!

Δεν είναι λίγοι οι επαγγελματίες, ανεξαρτήτου φύσης εργασιών, οι οποίοι επιλέγουν για την προβολή των εργασιών τους, την τοποθέτηση διάτρητου αυτοκόλλητου στα οχήματά τους. Ελάτε λοιπόν και εσείς στην Energy Print και επωφεληθείτε τόσο από την εμπειρία των συνεργατών της όσον αφορά τον σχεδιασμό του, όσο και από τις ανταγωνιστικές της τιμές!

Δεν είναι λίγοι οι επαγγελματίες της περιοχής που έχουν επιλέξει την Energy Print για τον σχεδιασμό και την τοποθέτηση του διάτρητου αυτοκόλλητου της επιλογής τους. Εννοείται ότι πέραν των διάτρητων αυτοκόλλητων, εδώ έχετε την δυνατότητα και για αυτοκόλλητα βινυλίου για τοποθέτηση σε διάφορα σημεία του οχήματός σας, σε μοναδικούς σχεδιασμούς και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές και ποιότητα!

 

Αν ψάχνετε λοιπόν συνέπεια, ποιότητα προϊόντων, αποτελεσματική ομαδική εργασία, ανταγωνιστικές τιμές και άψογες δημιουργίες, μην διστάσετε να έρθετε στην Energy Print!

Στοιχεία επικοινωνίας:
Γιάννη Δήμου 23 με Καζαντζάκη | Βόλος
2421072474 | 2421072464 | 6983723258
Facebook: Energy Print
www.energyprint.gr

Πηγή / Copyright: Hashtagnews.gr
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here