Χτυπούσε ανελέητα τη σύζυγό του για τα like στο facebook!

Την 21χρονη σύζυγό του, Adolfina Camelli Ortigoza, κρατούσε αιχμάλωτη ο άντρας της και την βασάνιζε για να την τιμωρήσει για τα like που αποσπούσε στο facebook!

Σοκάρουν οι εικόνες από τον ξυλοδαρμό της 21χρονης Adolfina!Το πρόσωπό της είχε παραμορφωθεί εντελώς από τον άγριο ξυλοδαρμό. Ο δικηγόρος της 21χρονης επιβεβαίωσε ότι ο 32χρονος σύζυγός της γινόταν βίαιος όταν κάποιος της έκανε like.

Το πρόσωπό της είχε παραμορφωθεί εντελώς από τα άγρια βασανιστήρια. Ο δικηγόρος της 21χρονης επιβεβαίωσε ότι ο 32χρονος σύζυγός της γινόταν βίαιος όταν κάποιος της έκανε like.

Οι φωτογραφίες που την απεικονίζουν μετά τον ξυλοδαρμό είναι αποκαλυπτικές και σοκαριστικές, ενώ η  21χρονη Adolfina Camelli Ortigoza χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπό της προκειμένου να αποκατασταθούν οι βλάβες που της έχουν προκληθεί!

Ο  σύζυγός της Pedro Heriberto Galeano μάλιστα είχε πάρει τον έλεγχο της σελίδας της  και ανέβαζε επίτηδες φωτογραφίες της. Σύμφωνα με τους φίλους της δεν είχαν ιδέα ότι κάθε φορά που έδειχναν ότι τους άρεσε η φωτογραφίας της, εκείνη βασανιζόταν βάρβαρα!

Το στόμα της ήταν όλο σπασμένο και χωρίς δόντια. Το δέρμα της κρεμόταν από τα επανειλημμένα χτυπήματα του. Ο άνθρωπος που τον κατήγγειλε ήταν ο ίδιος του ο πατέρας καθώς φοβήθηκε ότι η νύφη του θα πέθαινε μετά την τελευταία άγρια επίθεση του!

 


Πηγή / Copyright: Hashtagnews.gr
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here