Χαμός σε live εκπομπή: Καλεσμένος ξεκουμπώθηκε και πέταξε έξω..τον εσωτερικό του κόσμο!

Δεν είναι λίγα τα ευτράπελα που μπορεί να συμβούν σε μια live εκπομπή.. Αυτό που συνέβη όμως στο βρετανικό show, Good Morning Britain χτες ξεπερνά κάθε προηγούμενο!Σουρεαλιστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο πλατό της εκπομπής όταν ο καλεσμένος σηκώθηκε από τη θέση του, ξεκούμπωσε το παντελόνι του και πέταξε μπροστά στις παρουσιάστριες ένα σετ από υφασμάτινα… μπαλάκια!

Ο λόγος για τον εκπρόσωπο του Fathers 4 Justice, ενός κινήματος που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των πατεράδων στη Βρετανία. Ο Matt O’Connor είχε κληθεί στην πρωινή live εκπομπή για να σχολιάσει το αίτημα ορισμένων να καταργηθεί η Μέρα του Πατέρα στη Βρετανία.

Το σχέδιο ήταν να πραγματοποιηθεί ένα debate ανάμεσα στον ίδιο και σε μία φεμινίστρια, ωστόσο τα πράγματα εξελίχθηκαν κάπως διαφορετικά, αφού ο Ο’ Connor είχε κάποια παράπονα σχετικά με τον τρόπο που του φέρθηκαν οι συντελεστές της εκπομπής.

Έτσι, ενώ η εκπομπή ήταν στο αέρα, ο εκνευρισμένος καλεσμένος διέκοψε τις παρουσιάστριες και είπε τα εξής:

«Έχω να πω κάτι πολύ σημαντικό. Μου φερθήκατε σαν παρία σήμερα στο στούντιο. Δεν με βάλατε να περιμένω στο Green Room μαζί με την άλλη καλεσμένη, αλλά με αφήσατε να ξεροσταλιάζω έξω. Γι’ αυτό κι εγώ θα σας δείξω τα μπαλάκια μου». 

Η φράση αυτή προκάλεσε σοκ στην παρουσιάστριες που έντρομες είδαν τον καλεσμένο τους να σηκώνεται από τη θέση του και να ξεκινά να κάνει την απειλή του πραγματικότητα. Παρά τις διαμαρτυρίες τους, ο O’ Connor ξεκούμπωσε το παντελόνι του και πέταξε πάνω στο τραπέζι ένα σετ από υφασμάτινα… μπαλάκια.

Ξεφυσώντας ανακουφισμένες οι παρουσιάστριες προσπάθησαν να κατευνάσουν τον έξαλλο άνδρα, ο οποίος ωστόσο ήταν ανυποχώρητος. «Στα 20 χρόνια που εμφανίζονται στην τηλεόραση δεν μου έχουν ξαναφερθεί έτσι», είπε χαρακτηριστικά ο άνδρας αποδίδοντας την ακραία συμπεριφορά του στο φέρσιμο των συντελεστών της εκπομπής.

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή / Copyright: thesun.co.uk
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here