Φωτογραφία μπαμπά και κόρης που πεθαίνουν ραγίζει καρδιές..

Μια μαμά από την Φλόριντα των ΗΠΑ, μοιράστηκε την ιστορία της κόρης και του άντρα της μέσω μιας συγκλονιστικής φωτογραφίας, η οποία έκανε τον γύρο του διαδικτύου και ράγισε καρδιές..

Η Ally Parker ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία μεταξύ πολλών ακόμα, στην οποία απεικονίζεται η 5χρονη κόρη της που βρίσκεται σε τελικό στάδιο καρκίνου, ενώ δίπλα της κάθεται ο σύζυγος της και πατέρας του παιδιού Sean Peterson,ο οποίος πάσχει από την εκφυλιστική νόσο του κινητικού νευρώνα.

Η Ally όπως ανέφερε, δημοσίευσε την φωτογραφία για να δείξει τις καταστροφικές συνέπειες του καρκίνου στην οικογένειά της. Στις 6 Δεκεμβρίου η μικρή Braylynn, διαγνώστηκε ότι πάσχει με μια εξαιρετικά επιθετική μορφή καρκίνου του εγκεφάλου, με μηδενική ποσοστά επιβίωσης..

 “Όλοι οι γονείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα “φύγουμε” πρώτοι εμείς και όχι τα παιδιά μας..Έτσι δεν πίστευα ποτέ ότι η μονάκριβη μου Braylynn θα μας αποχαιρετούσε πρώτη..”, έγραψε στην συγκινητική της ανακοίνωση η Ally στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.
“Η περσινή χρονιά ήταν ένας εφιάλτης για την οικογένεια μου αλλά ούτε να περιγράψω δεν μπορώ πόσο δύσκολη είναι αυτή που έρχεται..Σε λίγες μέρες θα πρέπει να κηδεύσω αυτό το αγγελούδι, την πανέμορφη κόρη μου..Και σε λίγους μήνες, ίσως εβδομάδες να κάνω το ίδιο με τον άντρα μου..”
Και οι δύο μου ήρωες φεύγουν μαζί σχεδόν..Γιατί συνέβη αυτό στην οικογένεια μου; Τι κάναμε για να το αξίζουμε όλο αυτό;Τι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνω μετά από όλο αυτό μόνη μου; Αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχει κάποιος λόγος που όλα αυτά συμβαίνουν..”
Η οικογένεια ξαναβρήκε για λίγο την ελπίδα, όταν άκουσε για μια επαναστατική πειραματική θεραπεία στο Μεξικό. Τώρα, συγκεντρώνουν χρήματα μέσω της πλατφόρμας GoFundMe και ελπίζουν να μαζέψουν τα 300.000 δολάρια που απαιτούνται για την θεραπεία.
Αυτά τα παιδιά αξίζουν πολλά περισσότερα από αυτό. Κάποιος πρέπει να βρει σύντομα την θεραπεία.Η κόρη μου αξίζει να ζήσει μια ολοκληρωμένη ζωή, όπως ακριβώς και κάθε άλλο παιδί που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση,” έγραψε την Δευτέρα η μαμά της Braylynn.
Πρέπει να βάλουμε ένα τέλος σε αυτό. Πρέπει να σταματήσουν τα παιδιά να αρρωσταίνουν από αυτές τις αρρώστιες και να πεθαίνουν. Πρέπει να βρούμε μια θεραπεία και όχι έναν επίδεσμο..” ολοκλήρωσε τις δηλώσεις της.

Πηγή / Copyright: dailymail.co.uk
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here