Φάρσες που οδήγησαν σε θανατηφόρα ατυχήματα!

Οι φάρσες είναι μέρος της καθημερινότητας πολλών ανθρώπων. Και σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει κάνει ή να μην έχει δεχτεί μια φάρσα στη ζωή του.

Τι γίνεται όμως όταν μια «αθώα» φάρσα μπορεί να οδηγήσει σε κάτι περισσότερο από γέλιο και διασκέδαση;Οι φάρσες είτε σχεδιάζονται και εκτελούνται από έναν είτε από πολλούς έχουν υποτίθεται ένα σκοπό: να προκαλέσουν γέλιο.

Δεν είναι όμως λίγες οι φορές που μια φάρσα έχει καταλήξει στο αντίθετο αποτέλεσμα. Το να μην γελάσεις είναι ok. Το να τρομάξει κάποιος περισσότερο από αυτό που επιδιώκεις είναι πολλές φορές ανεκτό. Αλλά το να προκαλέσεις άθελα σου ένα ατύχημα, και πόσο μάλλον θανατηφόρο δεν είναι καθόλου ok και οπωσδήποτε καθόλου διασκεδαστικό!

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στο οποίο έχουν καταγραφεί οι πιο αποτυχημένες φάρσες, οι οποίες οδήγησαν στο θάνατο των εμπλεκομένων. Ανάμεσα στα περιστατικά που θα δείτε υπάρχουν φάρσες ανηλίκων κυρίως, οι οποίες οδήγησαν στο θάνατο είτε των φίλων τους είτε στο δικό τους.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο που ακολουθεί:


Πηγή / Copyright: Hashtagnews.gr
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here