Τρομοκρατημένος πατέρας ανακαλύπτει ΠΟΥ φυλάει τα παιδιά η πρώην γυναίκα του.

Ακόμη και όταν οι γάμοι διαλύονται, οι γονείς, γενικά, εμπιστεύονται τον/την πρώην σύζυγό τους όταν πρόκειται να είναι η σειρά τους να περάσει χρόνο με τα παιδιά τους.

Φυσικά και προκύπτουν διαφορές στις απόψεις των πρώην συζύγων όσον αφορά στο μεγάλωμα των παιδιών, αλλά κατά βάση οι μαμάδες και οι μπαμπάδες πρέπει να θέλουν τα παιδιά τους να είναι υγιή και χαρούμενα. Όταν ο Joel Richard χώρισε με τη γυναίκα του, την Krystal, αποφάσισαν ότι οι δύο γιοι τους θα ζήσουν με τη μαμά τους. Δυστυχώς, αυτό που ακολούθησε ήταν τόσο τρομακτικό, που ακόμη και η ίδια παραδέχεται ότι είναι ακατάλληλη να είναι μητέρα.

Εξωτερικά, το σπίτι αυτό στη Δυτική Βιρτζίνια φαίνεται φυσιολογικό, αλλά από μέσα ήταν ένας εφιάλτης για τα δύο μικρά αγόρια τα οποία η μαμά τους τα φιλοξενούσε σε κάτι που οι αστυνομικοί χαρακτήρισαν ως «σκυλόσπιτο».

 

Ήταν αναγκασμένα να κοιμούνται και να τρώνε σε αυτό το σκυλόσπιτο, το οποίο ήταν κατασκευασμένο από polywood, μουσαμά και κάτι σαν πόρτα. Και κάτι που έκανε τα πράγματα ακόμη χειρότερα, το μικρότερο αγόρι είναι αυτιστικό.

Ο Joel Richard, που έζησε μόλις ένα μήνα χώρια από τα παιδιά του, υπέστη τρομερό σοκ.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί. Δεν είναι η γυναίκα που παντρεύτηκα πριν έξι χρόνια», δήλωσε.

 

Η Krystal Richard έχει κατηγορηθεί για εγκληματική αμέλεια. Μάθε περισσότερα για αυτήν την ιστορία εδώ:


Πηγή / Copyright: mommypage.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here