Τρία παιδιά εγκλωβίστηκαν σε καταψύκτη και πέθαναν από ασφυξία

Τρία μικρά παιδάκια έχασαν τη ζωή τους με τραγικό τρόπο όταν εγκλωβίστηκαν μέσα σε καταψύκτη και πέθαναν από ασφυξία στην Φλόριντα των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια παιχνιδιού τους.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την περασμένη Κυριακή, στο Live Oaks στην Φλόριντα και έχει βυθίσει στο πένθος δύο οικογένειας, την οικογένεια του Dawlton, έξι ετών και της μόλις ενός έτους αδερφούλας του,Kayleigh και μιας τετράχρονης τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. 

Τα παιδιά που όπως όλα δείχνουν ήταν γείτονες, έπαιζαν μαζί όταν σκαρφάλωσαν και μπήκαν μέσα σε έναν καταψύκτη, ο οποίος δεν ήταν συνδεδεμένος στο ρεύμα και είχε ξεμείνει σε κήπο περιοίκου σπιτιού.

Σύμφωνα με τους ειδικούς της αστυνομίας αλλά και την ιατροδικαστική εξέταση, εκτιμάται ότι μηχανισμός σφράγισε τον καταψύκτη, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορούσαν να βγουν έξω και ότι πάλεψαν δραματικά για τη ζωή τους προτού πεθάνουν από ασφυξία.

Τα δύο αδερφάκια είχαν μπέιμπι σίτερ, την προσοχή της οποίας πρέπει να διέφυγαν όταν εκείνη πήγε στην τουαλέτα. Μόλις βγήκε και δεν μπορούσε να τα βρει σε κατάσταση σοκ βγήκε στην αυλή και άρχισε να τα καλεί και να τα ψάχνει.

Οι χειρότεροι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν όταν βρήκε τα τρία παιδιά που δεν ανέπνεαν μέσα στον καταψύκτη. Μάταια προσπαθούσε να τα ανατάξει μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Για τα τρία παιδάκια η στιγμή που μπήκαν στον καταψύκτη ήταν η τελευταία τους.

Η έρευνα εξακολουθεί να είναι σε εξέλιξη, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει υποψία για ύποπτο παιχνίδι. Ωστόσο, αυτή η υπόθεση θα διαβιβαστεί στο Γραφείο του Εισαγγελέα του Τρίτου Δικαστικού Κύκλου για επανεξέταση.


Πηγή / Copyright: theweek.co.uk
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here