Κυκλοφόρησε σήμερα το official trailer για την ταινία The Mummy με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise που αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2017 σε σκηνοθεσία Alex Kurtzman.

 Μαζί με το trailer βγήκαν και νέες πληροφοριές σχετικά με του στόχους της Universal για τα  franchise τεράτων της και τον κοινό τους σκοπό.

Δείτε το trailer:

 Η Universal έχει στόχο την επανέναρξη των κλασικών τεράτων franchises της και την ενσωμάτωση τους σε ένα νέο κοινό σύμπαν. Ή ακριβέστερα, μια νέα έκδοση αυτού, που ήταν ένα από τα πρώτα κοινά σύμπαντα του Χόλιγουντ.

the-mummy-2017

 Συγκεκριμένα κλασικές ταινίες τεράτων της Universal όπως τα – The Mummy, Dracula, Frankenstein, The Bride of Frankenstein, The Wolfman, The Invisible Man, The Creature from the Black Lagoon, The Hunchback of Notre Dame, Doctor Jekyll and Mr. Hyde και The Phantom of the Opera – ξεκίνησαν ως ατομικές ταινίες πριν γίνουν ξεχωριστά franchises και τελικά crossover ταινίες.

 Αρχίζοντας με το The Mummy το 2017, με πρωταγωνιστές τους Tom Cruise, Sofia Boutella ως μούμια και τον Russell Crowe ως Δρ. Τζέκιλ, η Universal έχει ως στόχο να αναστήσει αυτά τα εικονικά πλάσματα και τα franchises τους σε ένα Marvel-στυλ (Avengers) κοινό σύμπαν για το σύγχρονο κοινό. Ή, όπως το σλόγκαν του στούντιο για το The Mummy δηλώνει, «ένας νέος κόσμος θεών και τεράτων”.

 Στην ταινία, ο στρατιωτικός Νικ Μόρτον (Tom Cruise) βρίσκει τον εαυτό του καταραμένο μετά από μια συνάντηση με τη μούμια όπου τον βρίσκει ένας οργανισμός γνωστός ως The Prodigium και συναντά τον Δρ Henry Jekyll. Η Prodigium κυνήγαέι τέρατα – ο σκοπός της οποίας δεν είναι γνωστός – αλλά θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε ότι ο Jekyll και η Prodigium είναι κάτι σαν το  Avengers Initiative του Nick Fury της Marvel, ένα δομικό στοιχείο για αυτό το κοινό σύμπαν των τεράτων της Universal.

Πηγή / Copyright: IGN
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: Ηashtagnews.gr

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here