Το χωριό των Χόμπιτ στην Νέα Ζηλανδία!

Το χωριό των Χόμπιτ είναι αληθινό και βρίσκεται στην Νέα Ζηλανδία! Ανακαλύψτε την πραγματική Middle-earth στην πιο γραφική ιδιωτική φάρμα που βρίσκεται κοντά στην Matamata στο Βόρειο Νησί της Νέας Ζηλανδίας, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε το σκηνικό της ταινίας ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών, το χωριό των Χόμπιτς.

Μια περιήγηση περίπου διάρκειας δύο ωρών, θα σας κάνει να ανακαλύψετε τα πάντα γύρω από το μαγικό χωριό των μυθικών αυτών πλασμάτων. Το χωρίο, έχει ανακατασκευαστεί πλήρως και παραμένει το ίδιο όπως εμφανιζόταν στην τριλογία της ταινίας.

Εδώ θα δείτε την εκπληκτική θέα προς τις σειρές Kaimai και τους καταπράσινους λόφους να απλώνονται μπροστά σας.Η Hobbiton βρίσκεται σε ένα πραγματικό αγρόκτημα της Νέας Ζηλανδίας, όπου οι επισκέπτες μπορούν ακόμα να αγκαλιάσουν και να ταΐσουν με μπιμπερό τα μικρά αρνάκια.

Φυσικά θα μπείτε στα σπιτάκια των Χόμπιτς και θα δείτε από κοντά τα αντικείμενα που χρησιμοποιούν στην καθημερινότητα τους.Το γαλήνιο χωριό του Μπίλμπο Μπάγκινς και του Φρόντο, αποτελεί πια μόνιμο προορισμό για τους τουρίστες.

Μπορεί καθώς περπατάς στις καταπράσινες εκτάσεις, ανάμεσα στα 44 σπίτια των Χόμπιτ, να μην συναντήσεις κάποιο από αυτά αλλά σίγουρα μπορείς να πας για μια μπύρα στον Πράσινο Δράκο και να μάθεις συναρπαστικές λεπτομέρειες για το πώς δημιουργήθηκε το χωριό των Χόμπιτ από τους ξεναγούς.

Η πόλη Matamata βρίσκεται σε απόσταση δύο ωρών περίπου από το Όκλαντ. Αν θελήσει κάποιος να πραγματοποιήσει το «ταξίδι του στη Μέση Γη», μπορεί να μείνει σε δωμάτια που υπάρχουν σε κοντινές περιοχές.


Πηγή / Copyright: Hashtagnews.gr
Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here