Το κατάλληλο μαγιό για το δικό σου σώμα!

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και μαζί του φτάνει η στιγμή που θα πρέπει να επιλέξουμε το κατάλληλο μαγιό για να κάνουμε τις εξορμήσεις μας στις παραλίες!Ποιο όμως είναι το καταλληλότερο βάση του σωματότυπου μας, αυτό που θα μας αναδείξει και θα..τραβήξει τα βλέμματα πάνω μας;

Λεπτή χωρίς καμπύλες:

Παρόλο που μπορείτε να φορέσετε με άνεση οποιοδήποτε μαγιό, σας ταιριάζουν τέλεια τα ολόσωμα με έντονα σχέδια που θα δώσουν εικονικό όγκο στο σώμα σας, αλλά και τα αθλητικά.

Χυμώδης με στήθος αλλά και έντονους γλουτούς:

Σχεδόν κάθε μαγιό είναι ιδανικό για εσάς, αρκεί να μην έχει πολλά βολάν και πιέτες, που δίνουν ακόμα περισσότερο όγκο στο σώμα σας.

Σώμα αχλάδι: Λεπτός κορμός, μικρό στήθος αλλά ανοιχτή λεκάνη:

Το μαγιό που θα σας κολακέψει είναι αυτό που θα φέρει ισορροπία στη δυσαναλογία του πάνω και κάτω μέρους σας, άρα χρειάζεστε ένα σχέδιο με πολύ λιτό κάτω μέρος και έμφαση στο πάνω, π.χ. βολάν.

Σώμα μήλο: Λεπτά πόδια, ανοιχτές πλάτες και στήθος:

Χρειάζεστε ένα μαγιό που θα τονίσει τη μέση και τα πόδια σας, ώστε να δημιουργεί ομοιομορφία στο σώμα σας, αλλά που θα στηρίζει καλά και το στήθος σας.

Σώμα σανίδα: Λεπτή αλλά με ανοιχτή λεκάνη και μικρό στήθος:

Επιλέξτε ένα μαγιό που να μην σας σφίγγει στη μέση, ώστε να την τονίζει περισσότερο και με βολάν ή άλλα σχέδια στο πάνω μέρος, ώστε να του δίνει όγκο.


Πηγή / Copyright: popsugar.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here