Τι το θες το μπόουλινγκ καλή μου;

Το μπόουλινγκ είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή αθλήματα σε όλον τον κόσμο. Ερασιτέχνες ή μη, γνώστες του ή μη, όλοι μας λίγο πολύ κάποια στιγμή της ζωής μας το έχουμε δοκιμάσει έστω μια φορά.

Τι συμβαίνει όμως όταν δεν γνωρίζεις το εν λόγω άθλημα, δεν θες να το παραδεχθείς και επιμένεις να παίξεις; Οι πιθανότητες σίγουρα δεν είναι μαζί σου! Κάτι τέτοιο συνέβη και στην κυρία του βίντεο που ακολουθεί!

Η κοπέλα μαζί με την παρέα της αποφάσισαν να παίξουν μπόουλινγκ την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 6 Ιανουαρίου σε ένα από τα πλέον γνωστά καταστήματα μπόουλινγκ της πόλης Rondonia της Βραζιλίας.

Η κοπέλα βιντεοσκοπείται από την παρέα της και χωρίς δεύτερη σκέψη ετοιμάζεται να κάνει το πιο καταστροφικό strike όλων των εποχών! Με την πλέον ακατάλληλη ενδυμασία για μπόουλινγκ και ξυπόλυτη παίρνει μια μπάλα και…σκοράρει! Η ύφος και στήσιμο κορμιού όλο επαγγελματισμό, ετοιμάζεται να ρίξει την μπάλα της..

Μόνο που μάλλον μπερδεύεται γιατί ο στόχος της, οι κορίνες του διαδρόμου της δεν είναι ο τελικός αποδέκτης της μπάλας της αλλά…η οθόνη από πάνω! Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με την..εντυπωσιακή απόδοση της κοπέλας!


Πηγή / Copyright: Hashtagnews.gr
Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here