Τι δείχνει ο τρόπος που τρώτε για την προσωπικότητά σας;

Τα μικρά και καθημερινά πράγματα, όπως ο τρόπος που τρώμε, είναι αυτά που δείχνουν πολλά για την προσωπικότητα μας. Παρακάτω παραθέτουμε μερικούς τύπους, μερικές κατηγορίες στις οποίες κατατάσσονται οι άνθρωποι ανάλογα με τις..διατροφικές τους συνήθειες! Πάμε να τις δούμε και να ανακαλύψουμε σε ποια ανήκουμε!

Ο «τρώω αργά και βασανιστικά»

Αν δεν ανήκεις σ’ αυτήν την κατηγορία, το να είσαι στην ίδια παρέα με κάποιον που τρώει αργά, είναι κουραστικό. Αν όμως ανήκεις σ’ αυτή την κατηγορία σημαίνει ότι θες ν’ απολαμβάνεις το φαγητό με την ησυχία σου. Δεν είσαι από τους ανθρώπους που τους αρέσει η βιασύνη. Το ίδιο μότο εφαρμόζεις τόσο στις προσωπικές σου σχέσεις όσο και στη δουλειά. Ωστόσο, καμιά φορά μπορεί να μην έχεις αίσθηση του χρόνου κι αυτό οδηγεί σε προστριβές με τους γύρω σου.

Εκείνος που εξαφανίζει το περιεχόμενο του πιάτου σε 5 δευτερόλεπτα

Τα άτομα που τρώνε με… ταχύτητα φωτός έχουν ταλέντο στο να διεκπεραιώνουν κάθε τους υποχρέωση άμεσα. Συνήθως είναι καλοί στο να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα, τους αρέσει ο ανταγωνισμός και πάντα σκέφτονται ποιο θα είναι το επόμενό τους βήμα. Ωστόσο, καταπιάνονται τόσο ζεστά με όσα έχουν να κάνουν που ξεχνούν ν’ αφιερώσουν χρόνο στον εαυτό τους με αποτέλεσμα να χάνουν στιγμές. Λογικό, αφού είναι συνέχεια στο τρέξιμο!

Αυτός που μασουλάει δυνατά

Ξέρετε για ποιους λέμε. Για εκείνους που ρουφούν δυνατά τη σούπα τους ή μασάνε δυνατά το φαγητό τους.Αυτά τα άτομα είναι αυθόρμητα, δεν αφήνουν το άγχος να τους νικήσει και κυρίως δεν τους νοιάζει η γνώμη των άλλων. Έχουν τους δικούς τους ρυθμούς, είναι ειλικρινείς και δεν τους αρέσει να προσποιούνται. Για όλους αυτούς τους λόγους, μπορεί να μην τα πηγαίνουν καλά με όλους…

Εκείνος που σηκώνεται μέσα στο βράδυ και αδειάζει το ψυγείο!

Όλοι το ‘χουμε κάνει κάποια στιγμή, όμως υπάρχουν κάποιοι που το κάνουν κατ’ εξακολούθηση, πολύ τακτικά! Νιώθουν την ανάγκη να σηκωθούν από το κρεβάτι μέσα στα μεσάνυχτα, ν’ ανοίξουν το ψυγείο και να το αδειάσουν. Η παρόρμηση αυτή δείχνει ότι αφήνουν τα συναισθήματά τους να τους κυριεύουν- κάποιες φορές αυτό τους βγαίνει σε καλό και κάποιες άλλες σε κακό!

Ο επιλεκτικός

Τρώει πολύ συγκεκριμένα φαγητά και εννοείται πως όταν πάει σ’ ένα εστιατόριο, είναι πολύ επιλεκτικός σ’ αυτά που θα παραγγείλει. Τα άτομα αυτά ξέρουν ακριβώς τι θέλουν, όχι μόνο στο φαγητό αλλά και στη ζωή τους και είναι γεμάτα φιλοδοξίες. Τους αρέσει η οργάνωση και η σταθερότητα αλλά δεν είναι δεκτικοί στο να δοκιμάζουν καινούρια πράγματα.


Πηγή / Copyright: littlethings.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here