Τα 5 σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σας θα γίνει τέλειος μπαμπάς!

Θέλετε να αποκτήσετε παιδιά, αλλά σας αγχώνει κατά πόσο ο σύντροφός σας θα είναι καλός μπαμπάς;Μην ανησυχείτε! Σήμερα σας παρουσιάζουμε μερικά βασικά σημάδια, τα οποία θα σας δώσουν σαφή εικόνα του αν θα γίνει καταπληκτικός πατέρας των παιδιών σας! Πάμε να τα δούμε παρακάτω!

  1.  Βοηθά στις δουλειές του σπιτιού!

Σας έχει πει ποτέ «δείχνεις κουρασμένη, άσε θα μαγειρέψω εγώ» ή «άσε θα κάνω εγώ τις δουλειές του σπιτιού»; Εάν ναι, αυτό δείχνει ότι προσέχει τι συμβαίνει γύρω του και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, κάτι εξαιρετικά σημαντικό στην περίπτωση των παιδιών!

2. Λειτουργεί πολύ καλά υπό πίεση!

Τι κάνει ο σύντροφός σου όταν τα πράγματα δυσκολεύουν;Το βάζει στα πόδια, τον πιάνει ταραχή ή κάθεται ήρεμος προσπαθεί να βρεί μια λύση και σου μεταφέρει την ηρεμία και την σιγουριά; Αν εξαφανίζεται, δεν είναι καθόλου σίγουρα καλό δείγμα! Χρειάζεστε έναν σύντροφο που κάθεται και αντιμετωπίζει τις καταστάσεις και δεν θα πανικοβάλλεται όταν το μωρό θα ξυπνά στις 2 το ξημέρωμα με δεκατάκια!

3. Σου δείχνει συνέχεια το πόσο τρυφερός είναι μαζί σου!

Σε κρατάει από το χέρι και σου χαϊδεύει τα μαλλιά;Αυτή η έκφραση αγάπης και φροντίδας, αποδεικνύει την ικανότητά του να συνδέεται συναισθηματικά, άρα σίγουρα και όταν θα γίνει μπαμπάς θα είναι το ίδιο τρυφερός και στοργικός και με τα παιδιά σας.

4. Όταν λέει ότι θα κάνει κάτι, το κάνει χωρίς καμία υπενθύμιση;

Μπορεί τώρα να το θεωρείς αστείο που το αναφέρουμε αλλά φαντάσου τι θα γίνεται όταν ανάμεσα σας θα υπάρχει ένα ή και περισσότερα παιδιά και θα πρέπει να του θυμίζεις και το πιο απλό πράγμα! Είναι σημαντικό γιατί δεν μπορείς να μεγαλώσεις ένα παιδί με κάποιον που δεν εμπιστεύεσαι ότι θα κάνει όσα πρέπει.

5. Σου δίνει την ίδια ή και μεγαλύτερη αξία από τους φίλους του! 

Μήπως ακύρωσε έξοδο με τους φίλους του επειδή είσαι άρρωστη;Αυτό είναι ένα εξαιρετικό σημάδι του πόσο καλός μπαμπάς θα γίνει, διότι δείχνει έναν άνθρωπο ευέλικτο που ξέρει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των ανθρώπων που αγαπά.


Πηγή / Copyright: cosmopolitan.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here