Στην εντατική ο Robbie Williams – Ακύρωσε συναυλίες.

Ο  Robbie Williams, ένας από τους διασημότερους τραγουδοποιούς του πλανήτη, προ ολίγων ημερών βρισκόταν σε περιοδεία στην Ρωσία, την οποία αναγκάστηκε να αναβάλει καθώς μπήκε εσπευσμένα στην εντατική!

Με μήνυμά του που αναρτήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube, εξηγεί στους θαυμαστές του τι ακριβώς συνέβη και τους διαβεβαιώνει πως πλέον είναι αρκετά καλύτερα και να μην ανησυχούν!

Ο Robbie, μεταξύ άλλων αναφέρει στο μήνυμά του προς τους θαυμαστές του:

“Γεια σε όλους. Robbie Williams εδώ, σας δίνω μια ενημέρωση για το πού βρίσκομαι και το πώς είμαι. Το πώς είμαι είναι καλά. Αναρρώνω από μια ασθένεια τις τελευταίες πέντε εβδομάδες. Δυστυχώς, αυτή η ασθένεια με χτύπησε στο τέλος της περιοδείας μου.

Μία περιοδεία που πήγαινε τόσο καλά. Το κοινό ήταν εκπληκτικό. Εγώ ήμουν καλά. Οι μουσικοί ήταν απίστευτοι. Ήμουν ένας στρατιώτης και είχα ανάγκη να ολοκληρώσω αυτήν την περιοδεία. Είχα ανάγκη να πάω στη Μόσχα και στην Αγία Πετρούπολη. Τότε όμως πήρα τα αποτελέσματα κάποιων εξετάσεων τα οποία ήταν ανησυχητικά και κατέληξα στην εντατική.Έτσι δεν μπορούσα να πάω.

Έχω να ακυρώσω συναυλίες για λόγους υγείας από το 1998. Ξέρετε ότι αν δεν μπορώ να το κάνω, κάτι συμβαίνει. Ρωσία, σε αγαπώ. Ανυπομονώ να έρθω και να δώσω τις συναυλίες κάποια στιγμή.

Φροντίζω όμως τον εαυτό μου και απλά ήθελα να τα μοιραστώ αυτά μαζί σας. Και να πω: Σας αγαπώ, σας ευχαριστώ πολύ για όλη τη θετική σας ενέργεια και τις ευχές σας. Δε βλέπω την ώρα να επιστρέψω στη δουλειά. Δεν νιώθω 100% έτοιμος αλλά κοντεύω.”

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


Πηγή / Copyright: Hashtagnews.gr
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here