Σοκ!Τι συμβαίνει όταν δεν δέχεσαι μια πρόταση γάμου στο Πακιστάν!

Όσο και να προσπαθεί κάποιος να καταλάβει ή να φανταστεί το μέγεθος των βασανιστηρίων και των εγκλημάτων κατά των γυναικών στο Πακιστάν, τίποτα δεν είναι αρκετό μπροστά στην πραγματική και καθημερινή φρίκη που περνούν εκείνες, όταν για παράδειγμα αρνούνται μια πρόταση γάμου!

Στο Πακιστάν, πολλές νεαρές γυναίκες πληρώνουν ακριβά το τίμημα της άρνησής τους να παντρευτούν έναν άντρα που δεν γνωρίζουν και δεν αγαπούν, περιμένοντας το αυτονόητο: τον πραγματικό έρωτα..

Η κουλτούρα του πακιστανικού λαού α μη τι άλλο είναι λίγο..ρατσιστική απέναντι στις γυναίκες. Σύμφωνα με αυτή την κουλτούρα οι γυναίκες γεννιούνται απλά για να ακολουθούν την παράδοση και να τιμούν τους άντρες, ενώ η μοίρα τους εξαρτάται αποκλειστικά από τις αποφάσεις των γονιών τους..

Καμία γυναίκα στο Πακιστάν δεν μπορεί να μορφωθεί ή να παντρευτεί χωρίς την έγκριση του πατέρα τους. Όταν παντρευτεί υποτάσσεται απόλυτα στον..αφέντη της και υπάρχει εκεί με βασικό σκοπό της την αναπαραγωγή!

Όσες γυναίκες δεν τηρούν τα παραπάνω θεωρούνται επικίνδυνες, ανήθικες και τιμωρούνται με απίστευτα βασανιστήρια..Ο βασανισμός τους δεν περιορίζεται μόνο στα χαστούκια: κολπική ηλεκτροπληξία,βιασμός ακόμα και παραμόρφωση του προσώπου τους με χρήση οξέος είναι μερικά από τα πιο σκληρά βασανιστήρια με τα οποία έρχονται αντιμέτωπες!

Το Associated Press με στόχο του να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για θέματα ενδοοικογενειακής βίας, τράβηξε μερικές από τις πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες γυναικών του Πακιστάν οι οποίες αρνήθηκαν να παντρευτούν κάποιον άντρα!

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι αποκαλυπτικές!

Η Ιρούμ είναι μια 30χρονη κοπέλα η οποία έχει υποβληθεί σε περισσότερες από 25 επανορθωτικές επεμβάσεις στο πρόσωπο και την πλάτη της γιατί στα 18 της αρνήθηκε να παντρευτεί ένα αγόρι και εκείνο της έριξε οξύ!

Η 26χρονη Σάιρα παντρεύτηκε στα 15 της αλλά έμενε με την οικογένεια της μέχρι να τελειώσει το σχολείο. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον άντρα της ο οποίος και της έριξε οξύ στο πρόσωπο της!

Η 16χρονη Ναγιάφ εγκαταλείφθηκε από την οικογένεια της..Ο ίδιος της ο πατέρας ήταν εκείνος που την παραμόρφωσε με οξύ όταν ήταν 4 ετών επειδή δεν ήθελε άλλο κορίτσι στην οικογένεια του!Μέχρι σήμερα έχει κάνει 15 επεμβάσεις και εξακολουθεί να είναι τυφλή..


Πηγή / Copyright: quod.lib.umich.edu
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here