Ραδιοφωνική διαφήμιση |Energy Print

Η ραδιοφωνική διαφήμιση είναι μια μορφή προβολής των εργασιών μιας επιχείρησης πολύ διαδεδομένη. Όλοι κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα έστω και για λίγα λεπτά θα ακούσουν τον αγαπημένο τους σταθμό, οπότε ποιος ο καλύτερος τρόπος να προβάλεις την επιχείρηση σου από το ραδιόφωνο;

Στην εταιρία Energy Print πέραν τον πολλών υπηρεσιών που σου προσφέρει όπως διαχείριση social media, κατασκευή ή ανακατασκευή ιστοσελίδας, εκτυπώσεις, γραφιστικό σχεδιασμό, τοποθετήσεις και πολλά ακόμα, έχεις την δυνατότητα να συζητήσεις με τους συνεργάτες της και να βρεις το πιο δελεαστικό πακέτο ραδιοφωνικής διαφήμισης που να ταιριάζει στα δικά σου δεδομένα!

Η Energy Print συνεργάζεται με μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς στα fm, αλλά και με τον πρώτο διαδικτυακό σταθμό σε ακροαματικότητα, τον Energy Web Radio, ο οποίος εκπέμπει καθημερινά 24 ώρες συνεχή μουσική απόλαυση, γεμάτη ρυθμό!

Επέλεξε το ύφος που θα έχει η ραδιοφωνική σου διαφήμιση, τον σταθμό με τα μουσικά ακούσματα που προτιμάς, αλλά και το target group των ακροατών που θεωρείς ότι πρέπει να στοχεύσεις, και όλα αυτά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Ακόμα και αν δεν έχεις ξαναδιαφημιστεί στο παρελθόν στο ραδιόφωνο μην ανησυχείς: η Energy Print είναι εδώ να σου κατασκευάσει το ηχητικό σου μήνυμα, να σου προτείνει επιλογές και να σε βοηθήσει να μεγιστοποιήσεις το αποτέλεσμα της διαφήμισης σου!

Αν ψάχνετε λοιπόν συνέπεια, ποιότητα, αποτελεσματική ομαδική εργασία, ανταγωνιστικές τιμές και τα καλύτερα ραδιοφωνικά πακέτα διαφήμισης, μην διστάσετε να έρθετε στην Energy Print!

Στοιχεία επικοινωνίας:
Γιάννη Δήμου 23 με Καζαντζάκη | Βόλος
2421072474 | 2421072464 | 6983723258
Facebook: Energy Print
www.energyprint.gr

Πηγή / Copyright: Hashtagnews.gr
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here