Ράπερ σκοτώθηκε πέφτοντας από το φτερό αεροπλάνου σε βιντεοκλίπ

Ο 34χρονος ράπερ τραγουδιστής Jon James McMurray από τον Καναδά έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο, όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου του βιντεοκλίπ, έπεσε στο κενό ενώ περπατούσε πάνω στα φτερά ενός αεροπλάνου εν ώρα πτήσης.

Ο διάσημος ράπερ, γνωστός στην μουσική βιομηχανία με το όνομα Jon James, έκανε συχνά γυρίσματα με διάφορες ομάδες κασκαντέρ και επιδίδονταν σε ακροβατικά πάνω σε αεροπλάνα ή με αλεξίπτωτα. Έτσι και αυτή τη φορά, αλλά έμελλε να είναι η τελευταία του.

Ο μάνατζερ του Jon James σε δηλώσεις του μετά το τραγικό περιστατικό είπε ότι ο McMurray ήταν εκπαιδευμένος αλλά ενώ περπατούσε πάνω στο φτερό του αεροπλάνου, μικρό αεροπλάνο τύπου Τσέσνα έκανε ελιγμό προς το κάτω με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να χάσει την ισορροπία του.

Ο άτυχος τραγουδιστής προσπάθησε να κρατηθεί πάνω στο φτερό όσο περισσότερο μπορούσε, αλλά αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο δεν πρόλαβε να ανοίξει έγκαιρα το αλεξίπτωτο του με αποτέλεσμα την θανάσιμη πρόσκρουσή του πάνω στο έδαφος.Η σωρός του εντοπίστηκε ώρες αργότερα σε ένα χωράφι στο Westwold, νοτιοδυτικά του Vernon στην Βρετανική Κολομβία.

Φίλοι του McMurray εξέφρασαν την θλίψη τους για τον θάνατό του, κάνοντας λόγο για ένα «απίστευτο ταλέντο» στη μουσική. Ο Rory Wayne Bushfield, που τον γνώριζε από παιδί, είπε πως ο Jon έκανε εκπαίδευση για το συγκεκριμένο κόλπο εδώ και μήνες και πως κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι πραγματικά συνέβη πάνω στον αέρα.

Τόσο οι αστυνομικές αρχές όσο και η υπηρεσία ασφαλών αερομεταφορών διερευνούν τη συμμετοχή ενός ακόμα μικρού αεροπλάνου αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν προβεί σε περισσότερες πληροφορίες.


Πηγή / Copyright: news.sky.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here