Πώς να εξαφανίσετε τις τρίχες του κατοικίδιου σας απ’ το σπίτι

Λατρεύετε τα κατοικίδια σας, τον σκύλο ή την γάτα σας, αλλά μισείτε τις άπειρες τρίχες που αφήνουν ΠΑΝΤΟΥ; Μην ανησυχείτε! Παρακάτω ακολουθούν μερικά χρήσιμα tips για το πώς να απαλλαγείτε απ’ αυτές –είτε βρίσκονται στον καναπέ είτε στα ρούχα είτε στα χαλιά σας..!

Βρεγμένο πανί με λίγο baby oil

Για να κολλήσουν στο ξεσκονόπανο που χρησιμοποιείτε, ρίξτε πάνω του λίγες σταγόνες baby oil και περάστε τις επιφάνειες μ’ αυτό.

Ηλεκτρική σκούπα για τα δύσκολα σημεία

Πάνω απ’ τα βιβλία, στις γωνίες, στις πτυχές του καλοριφέρ ή στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας έχουν σίγουρα εισχωρήσει τρίχες του σκύλου ή της γάτας σας. Γι’ αυτά τα σημεία χρησιμοποιήστε την ηλεκτρική σκούπα.

Πλαστικά γάντια

Ο στατικός ηλεκτρισμός μπορεί να τεθεί στις υπηρεσίες σας. Φορέστε τα πλαστικά γάντια και τρίψτε το χέρι σας στο ύφασμα. Θα κολλήσουν πάνω του κι εσείς θα απαλλαγείτε απ’ αυτές χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Ελαφρώς νωπό σφουγγάρι κουζίνας

Περάστε καναπέδες, πολυθρόνες και επιφάνειες με ένα νωπό σφουγγαράκι κουζίνας που θα έχετε ειδικά γι’ αυτή τη δουλειά. Χρησιμοποιήστε το τραχύ μέρος και θα δείτε ότι έχει αποτέλεσμα.

Για το δάπεδο…

Η ηλεκτρική σκούπα μπορεί να σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τρίχες απ’ το χαλί, αλλά μπορεί να μη φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη καθώς ενδέχεται να σηκώσει τις τρίχες στον αέρα. Οι σκούπες τύπου Swiffer είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές.


Πηγή / Copyright: quickanddirtytips.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here