Πώς να απομακρύνετε τις τρίχες του σκύλου ή της γάτας σας απ’ το σπίτι!

Το παρακάτω άρθρο είναι αφιερωμένο σε εκείνους που έχουν κατοικίδια και που ενώ τα λατρεύουν, δεν μπορούν να αντέξουν με τίποτα τα ατελείωτες τρίχες των κατοικίδιων τους που περιφέρονται παντού μέσα στο σπίτι τους! Σήμερα σας παρουσιάζουμε μερικές συμβουλές για το πως θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από αυτές!

Ελαφρώς νωπό σφουγγάρι κουζίνας

Περάστε καναπέδες, πολυθρόνες και επιφάνειες με ένα νωπό σφουγγαράκι κουζίνας που θα έχετε ειδικά γι’ αυτή τη δουλειά. Χρησιμοποιήστε το τραχύ μέρος και θα δείτε ότι έχει αποτέλεσμα!

Αν δεν έχετε το ειδικό ρολό

Αν το ειδικό ρολό καθαρισμού σάς έχει τελειώσει, λίγο σελοτέιπ ή, ακόμα καλύτερα, λίγη κολλητική ταινία, θα κάνουν την ίδια ακριβώς δουλειά! Κόψτε μια μεγάλη λωρίδα ταινίας, κολλήστε την στον καναπέ, το ρούχο ή την επιφάνεια που έχει γεμίσει απ’ τις τρίχες του κατοικίδιου σας και τραβήξτε απότομα, εφόσον το ύφασμα δεν είναι ευαίσθητο. Επαναλάβετε τη διαδικασία, αντικαθιστώτας τις βρώμικες ταινίες με καθαρές μερικές φορές ακόμα.

Πλαστικά γάντια

Το ξέρατε ότι ο στατικός ηλεκτρισμός μπορεί να τεθεί στις υπηρεσίες σας; Φορέστε τα πλαστικά γάντια και τρίψτε το χέρι σας στο ύφασμα. Οι τρίχες θα κολλήσουν πάνω του κι εσείς θα απαλλαγείτε απ’ αυτές χωρίς ιδιαίτερο κόπο!

Βρεγμένο πανί με λίγο baby oil

Για να κολλήσουν οι τρίχες στο ξεσκονόπανο που χρησιμοποιείτε, ρίξτε πάνω του λίγες σταγόνες baby oil και περάστε τις επιφάνειες μ’ αυτό.Θα δείτε μεγάλη αλλαγή!

Ηλεκτρική σκούπα για τα δύσκολα σημεία

Πάνω απ’ τα βιβλία, στις γωνίες, στις πτυχές του καλοριφέρ ή στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας έχουν σίγουρα εισχωρήσει τρίχες του σκύλου ή της γάτας σας. Γι’ αυτά τα σημεία χρησιμοποιήστε αποκλειστικά την ηλεκτρική μας σκούπα.


Πηγή / Copyright: wikihow.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here