«Πώς είναι η ζωή με τη γυναίκα μου»: Τα αστεία σκίτσα του Yehuda Adi Devir!

Ο Yehuda Adi Devir είναι ένας εικονογράφος, σχεδιαστής comic και χαρακτήρων από το Τελ Αβίβ, ο οποίος δημιουργεί κατά διαστήματα μοναδικά αστεία σκίτσα για την καθημερινή οικογενειακή του ζωή με την σύζυγό του, την Maya!

Άλλα από τα αστεία του σκίτσα αποτυπώνουν την τρυφερότητα που υπάρχει μεταξύ τους, όπως άλλωστε σε κάθε παντρεμένο και ερωτευμένο ζευγάρι, και άλλοτε απαθανατίζουν τις κωμικοτραγικές στιγμές που ζει, πάντα βάση της δικής του αντρικής οπτικής γωνίας!

Πάμε να δούμε μερικά από τα πλέον δημοφιλή του σκίτσα!Και ας ξεκινήσουμε με την αρχή της ημέρας. Ποια είναι η πρώτη εικόνα της πρωί πρωί με το που ξυπνάτε;

Φτάνει η ώρα να απολαύσετε ένα..χαλαρωτικό μπάνιο μαζί της..!!Κάτι πηγαίνει στραβά ή είναι ιδέα σου;;

Η γυναικούλα σου θέλει να σε περιποιηθεί.. και με το παραπάνω..!!Αυτό συνεπάγεται πολλές φορές τον δικό σου πόνο, και την δική της απόλαυση..!!

Λένε ότι η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά! Μάλλον η καθαριότητα έχει διαφορετική έννοια για τον καθένα..!!

Ο κάθε άνθρωπος, άντρας ή γυναίκα, έχει τις φοβίες του. Τι γίνεται όμως όταν οι φοβίες σου σε μετατρέπουν και πάλι σε μικρό αγόρι..;;

Όταν πλησιάζει καλοκαίρι, και εκείνη θέλει να αλλάξει διατροφικές συνήθειες για να προετοιμαστεί για την παραλία..!!Κάποιος θα λουστεί τις συνέπειες..!!Μάντεψε ποιος!

Πλησιάζει η νυχτερινή σας έξοδος.Και ενώ εσείς είστε έτοιμος, κάποια, δεν θα αναφέρουμε ονόματα!, ακόμα καλλωπίζεται!

Επιστρέφεις από την βραδινή σου έξοδο και έρχεται η ώρα για..τρελίτσες! Το καλό είναι ότι με την γυναίκα σου δεν χρειάζεται να βάλεις τις «καλές» σου κάλτσες..!

Και αν αναρωτιέστε πως είναι στην πραγματικότητα αυτό το πολύ αστείο ζευγάρι δεν έχετε παρά να δείτε το παρακάτω σκίτσο!


Πηγή / Copyright: boredpanda.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here