Ποια είναι τα πιο έξυπνα ζώδια; Είσαι ένα από αυτά;

Όλα τα ζώδια είναι προικισμένα με γοητεία, ευφυΐα, αλλά και εξυπνάδα. Σύμφωνα με τους ειδικούς των άστρων, υπάρχουν όμως τέσσερα πιο έξυπνα ζώδια από τα υπόλοιπα του ζωδιακού κύκλου! Πάμε να τα δούμε και να διαπιστώσεις αν είσαι και εσύ ένα από αυτά!

Υδροχόος

Αν έχετε γνωρίσει Υδροχόο, δεν γίνεται να μην έχετε παρατηρήσει πόσο χαρισματικό νου διαθέτει! Είναι πνευματώδης και δεν σταματάει να σκέφτεται. Είναι ο τύπος ανθρώπου που θα αποτραβηχτεί από μια συζήτηση προκειμένου να εξετάσει τα επιχειρήματα των συνομιλητών του. Λόγω του ότι είναι παρατηρητικοί, έχουν αυξημένες αναλυτικές ικανότητες.

Μπορούν να παραμερίσουν το συναίσθημα και να συλλέξουν πληροφορίες για ένα θέμα που τους απασχολεί. Αυτός είναι και ο λόγος που πάντα έχουν έτοιμες λύσεις τόσο για προβληματισμούς τόσο δικούς τους, όσο και των φίλων τους. Σύμφωνα με τους αστρολόγους διαπρέπουν σε οποιοδήποτε αντικείμενο και αν επιλέξουν, διαμορφώνοντας πρωτότυπες θεωρίες, αφήνοντας το στίγμα τους.

Παρθένος

Είναι πολύ πιθανόν, όσοι έχετε στον κύκλο σας κάποιον Παρθένο να έχετε υπομείνει την τελειομανία του. Δεν φταίει όμως αυτός! Αυτή η ψυχαναγκαστική προσήλωσή του στην λεπτομέρεια είναι προϊόν του υψηλού δείκτη νοημοσύνης του. Διαθέτει αναλυτικό μυαλό και εξαιρετική μνήμη, γεγονός που τον βοηθάει πολύ στην καθημερινότητα. Όταν έρχεται αντιμέτωπος με ένα πρόβλημα είτε στον εργασιακό, είτε στον προσωπικό τομέα, «δουλεύει» με μεθοδικότητα προκειμένου να βρει την κατάλληλη λύση.

Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και παρόλο που φαίνεται συναισθηματικά απόμακρος, στην πραγματικότητα είναι ένα πολύ τρυφερό ζώδιο. Έχει έμφυτη ενσυναίσθηση γι’ αυτό και πάντα λαμβάνει υπόψιν τους αγαπημένους του ανθρώπους, προτού πάρει μια απόφαση. Εξαιτίας της παρατηρητικότητας του είναι καχύποπτος εκ φύσεως με όσους συναντά για πρώτη φορά.

Σκορπιός

O Σκορπιός δεν είναι απλή περίπτωση ζωδίου. Είναι αντιφατικός, τεμπέλης και μπορεί να γίνει πολύ βαρετός αν το επιθυμεί. Παρόλα αυτά, παίρνει τη θέση που του αναλογεί ανάμεσα στα πιο έξυπνα ζώδια, όχι για τις αναλυτικές του ικανότητες, αλλά για την αναπτυγμένη διαίσθηση που τον διακατέχει. Έχει τη φήμη του διορατικού ζωδίου, που δεν του ξεφεύγει τίποτα!

Έχει μνήμη…ελέφαντα και αυξημένες γνωστικές ικανότητες. Λόγω της κοινωνικότητας και της χαρισματικής του προσωπικότητας έχει μεγάλη επίδραση στους ανθρώπους γύρω του και μπορεί να κινήσει τα νήματα με μαεστρία όταν κρίνεται το συμφέρον του. Μπορεί να καταλάβει τα βαθύτερα κίνητρα των ανθρώπων και να γίνει ιδιαίτερα επινοητικός όταν χρειάζεται να βάλει κάποιον…στη θέση του!

Δίδυμος

Ποτέ δεν ξεχνάς έναν Δίδυμο για δύο λόγους: πρώτον είναι άκρως γοητευτικός και δεύτερον, δεν γίνεται να μη θαυμάσεις το μυαλό του! Όταν μιλάει και ξεδιπλώνει τις γνώσεις του, κρέμεσαι από τα χείλη του ακόμη κι αν κάπου στη διάρκεια της αγόρευσης… σε κουράσει. Είναι έξυπνοι, δραστήριοι και πολύ ευρηματικοί. Λόγω της ευφράδειας τους μπορούν να μεταπείσουν και τον πιο απαιτητικό συνομιλητή.

Έχουν την ικανότητα να συνδυάζουν πολλά δεδομένα και να τα «τακτοποιούν», προκειμένου να βγάλουν ένα πόρισμα. Ένας Δίδυμος ποτέ δεν θα αρκεστεί στις υπάρχουσες γνώσεις του! Είναι εξαιρετικά φιλομαθής και το μυαλό του τρέχει συνεχώς σε πνευματικά μονοπάτια. Στον χώρο εργασίας του έχει συνήθως, ηγετικό ρόλο και μπορεί να πείσει με επιδεξιότητα τόσο τους υπαλλήλους του, όσο και τους ανώτερους του.


Πηγή / Copyright: yourtango.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here