Ποια είναι τα ζώδια που δεν επιστρέφουν ποτέ στους πρώην τους;

Μερικά ζώδια είναι πολύ συναισθηματικά και ευμετάβλητα και δίνουν δεύτερες ευκαιρίες στις σχέσεις τους. Όμως, υπάρχουν και ζώδια που δεν θα σκεφτούν να σας μιλήσουν ξανά! Πάμε να δούμε παρακάτω αναλυτικά ποια είναι εκείνα που προτιμούν να πεθάνουν παρά να πληγωθούν ξανά από το ίδιο πρόσωπο!

Λέων
Οι Λέοντες θέλουν να είναι κυρίαρχοι στις περισσότερες πτυχές της ζωής τους, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης τους. Είναι πάντα σίγουροι για τον εαυτό τους και απαιτούν βασιλική μεταχείριση. Θα το θεωρούσαν ταπεινωτικό να σας δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία μετά τον χωρισμό. Ακόμα κι αν πληγωθούν, κάνουν ό,τι καλύτερο για να προχωρήσουν με υπερηφάνεια τη ζωή τους. Όσο περισσότερο προσπαθείτε να τους κερδίσετε πίσω, τόσο πιο σίγουροι αισθάνονται για την απόφασή τους.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι πολύ ξεκάθαρος, ειδικά όταν πρόκειται για τη σχέση του. Ένας Σκορπιός που περιφρονείται δεν θα κοιτάξει ποτέ ξανά πίσω. Μόλις η εμπιστοσύνη του κλονιστεί, έχετε χάσει για τα καλά το παιχνίδι. Ο Σκορπιός μισεί την ατιμωρησία και το ψέμα και έχει την εκπληκτική ικανότητα να το αντιλαμβάνεται από μίλια μακριά. Όπως και οι Λέοντες, προτιμούν να βγαίνουν από τυχόν ταλαιπωρία όσο πιο αναίμακτα γίνεται και το να γυρίσουν πίσω θα σήμαινε ότι παρατάνε την πολύτιμη δύναμή τους.

Τοξότης
Κανείς δεν «αγκαλιάζει» την προσωπική κυριαρχία όπως ο Τοξότης, ακόμα και μετά τον χωρισμό. Για εκείνους η ζωή είναι φευγαλέα και ο καλύτερος τρόπος για να ζήσουμε είναι να πάμε παρακάτω, χωρίς να γυρίσουμε πίσω. Σε κάποιο βαθμό, αισθάνονται καταπιεσμένοι μέσα στις σχέσεις τους. Αν ήσασταν «αυτοκόλλητοι» κατά τη διάρκεια της σχέσης, ο Τοξότης θα είναι περισσότερο από ευτυχής όταν έρθει η στιγμή του χωρισμού. Πιθανότατα θεωρεί τις προσπάθειές σας για συμφιλίωση χωρίς όφελος και σίγουρα δεν θα γυρίσει πίσω για δεύτερη φορά.

Αιγόκερως
Όπως και ο Σκορπιός, ο Αιγόκερως είναι γνωστός για την ξεκάθαρη προσέγγιση στη ζωή. Είναι κύριος του αυτοέλεγχου και, ενόψει ακόμη και των πιο έντονων συναισθημάτων μετά τον χωρισμό, προτιμά να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του παρά να σας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Εάν τον έχετε περιφρονήσει πέρα από μια γενική διαφωνία που οδήγησε στον χωρισμό, δεν θα σας συγχωρέσει ποτέ. Εάν συνεχίζετε να επικοινωνείτε με τον Αιγόκερω πρώην σας, προσέξτε! Μπορεί να γυρίσει πίσω και να σας κάνει τη ζωή κόλαση!

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι αντιμετωπίζουν τον χωρισμό με ποικίλες αντιδράσεις. Έχουν πρόβλημα να εκφράζουν έντονα συναισθήματα. Όμως, ένα πράγμα είναι σίγουρο. Ένας Υδροχόος ποτέ δεν θα συμβιβαστεί όταν «σπάσουν» οι υποσχέσεις. Θα μπορούσε να σας δώσει λίγο χρόνο, προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσει τα συναισθήματά του, αλλά μόνο επειδή μισεί την ιδέα της αντιπαράθεσης και την απογοήτευση που θα προκύψει από την απόρριψή σας. Οι αποφάσεις του είναι καλά μελετημένες.


Πηγή / Copyright: yourtango.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here