Πατέρας στην Ινδία έδωσε την κόρη του για ομαδικό βιασμό, στον οποίο συμμετείχε!

Μια ακόμα απίστευτη ιστορία ομαδικού βιασμού στην Ινδία ήρθε στο φως της δημοσιότητας αυτές τις ημέρες, με μια 35χρονη γυναίκα να πέφτει θύμα και μάλιστα με οργανωτή και συμμετέχοντα τον ίδιο της τον πατέρα!

Από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες της ίδιας της γυναίκας, τα στοιχεία της οποίας δεν δημοσιοποιήθηκαν, η 35χρονη πείστηκε από τον πατέρα της να τον ακολουθήσει στην γειτονική πόλη από εκείνη που διέμενε, στην πόλη Lucklow της Ινδίας, όπου και τελέστηκε ο ομαδικός της βιασμός.

Ο 60χρονος πατέρας από την Ινδία προσέφερε την ίδια του την κόρη ως «δώρο» σε δύο του φίλους, οι οποίοι και για 18 ολόκληρες ώρες την βίαζαν με την σειρά αλλά και ταυτόχρονα.Στην αποτρόπαια πράξη συμμετείχε και ο ίδιος ο πατέρας…

Το βράδυ της Δευτέρας η γυναίκα κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι των βιαστών της και αμέσως κατευθύνθηκε στο σπίτι της μητέρας της, η οποία και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.Ο πατέρας και ένας εκ των φίλων του συνελήφθησαν ενώ ο τρίτος κατάφερε να το σκάσει.

Ο βιαστής πατέρας είχε εκδιωχθεί από το χωριό του τον περασμένο Νοέμβριο όταν είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι είχε συνάψει ερωτική σχέση με την κόρη του.Η ίδια ζούσε με την 14χρονη κόρη της κοντά στο σπίτι των γονιών της μετά το διαζύγιο με το άνδρας της.

Το νέο αυτό περιστατικό ομαδικού βιασμού έρχεται να προστεθεί στον ήδη πολύ μεγάλο κατάλογο με σε@ουαλικά αδικήματα κατά γυναικών στην Ινδία. Μόλις πριν από λίγες μέρες δύο νεαρά κορίτσια βρέθηκαν νεκρά αφού είχαν νωρίτερα κακοποιηθεί σε@ουαλικά…


Πηγή / Copyright: thesun.co.uk
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here