Παράξενη πάθηση: γυναίκα έχει 200 οργασμούς την ημέρα!

Μια πολύ όμορφη γυναίκα από την Μ. Βρετανία, η Sarah Carmen, ισχυρίζεται ότι πάσχει από μια πολύ σπάνια και περίεργη πάθηση που της προκαλεί περισσότερους από 200 οργασμούς κάθε μέρα και χωρίς αιτία!

Η παράξενη αυτή είδηση μας έρχεται από την Μ.Βρετανία και μας γεννά περίεργα συναισθήματα! Ο ήχος από το πιστολάκι των μαλλιών ή από ένα drone που πετάει, η ρυθμική κίνηση των συρμών του τρένου είναι αρκετά για να της ξυπνήσουν τις ορμές της!

Για να φανταστείτε τη συχνότητα των οργασμών της, μέσα σε 40 λεπτά συνέντευξης είχε 5 οργασμούς και όχι γιατί κάτι της το προκάλεσε αλλά απλά γιατί μίλησε για την ερωτική της ζωή!

«Κάνω τόσες πολλές φορές σ@ξ για να προσπαθώ να χαλαρώνω που τις περισσότερες φορές το βαριέμαι! Και οι άντρες που συμμετέχουν στο σ@ξ δεν κάνουν κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια αφού κορυφώνω τόσο γρήγορα και εύκολα!»

Η πάθηση της Sarah εμφανίστηκε όταν ήταν 19 ετών και αρχικά νόμισε ότι όλη αυτή η κατάσταση προερχόταν από τα αντισυλληπτικά χάπια που έπαιρνε. Τις πρώτες εβδομάδες της εμφάνισης της πάθησης, είχε οργασμούς όλο και πιο τακτικά κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης με τον σύντροφο της και μετά μετά από λίγες εβδομάδες είχε ακόμα και μετά το τέλος της πράξης.

Μέσα σε διάστημα 6 μηνών η κατάσταση είχε κλιμακωθεί με τους οργασμούς να ξεπερνούν τους 200 και με αποτέλεσμα τον χωρισμό από τον σύντροφο της. Φίλοι και συγγενείς είναι ενήμεροι για την κατάσταση της και προσπαθούν να της σταθούν, αν και πολλές φορές η κατάστασή της βγαίνει εκτός ελέγχου, δημιουργώντας αμήχανες στιγμές!

Απευθύνθηκε στην αρχή, ακόμα και σε συνεδρίες με ειδικούς για εξαρτημένους από το σεξ, αλλά γρήγορα διαπίστωσε ότι ήταν άλλη η φύση της κατάστασης της και όχι η εμμονή της με αυτό. Οι γιατροί που την παρακολούθησαν μέχρι σήμερα δεν έχουν καταφέρει να την βοηθήσουν γιατί δεν υπάρχουν πολλές έρευνες για την συγκεκριμένη πάθηση.

Προς το παρόν ζει με αυτό και χάρη στους φίλους και τους συναδέλφους της τα καταφέρνει αρκετά καλά!


Πηγή / Copyright: believe-or-not.blogspot.gr
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here