Ο Kevin Spacey αποκαλύπτει ότι είναι gay σε λάθος στιγμή!

Ο Kevin Spacey ένας από τους διασημότερους καλλιτέχνες παγκοσμίως αποφάσισε να αποκαλύψει την αλήθεια του, ότι είναι ομοφυλόφιλος, σε μάλλον όχι την καλύτερη εποχή. Αποφάσισε να κάνει αυτή την αποκάλυψη την εποχή που αντιμετωπίζει κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση από ένα έφηβο.

Στις 29 Οκτωβρίου ο ηθοποιός Anthony Rapp, κατήγγειλε ότι ο Kevin Spacey του έκανε ακούσιες σεξουαλικές πράξεις όταν ακόμα ο ίδιος ήταν ανήλικος. Ο ίδιος ήταν 14 ετών και ο Kevin Spacey ήταν 26 ετών.

Ο Kevin Spacey, ο οποίος δεν ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Anthony Rapp απολογήθηκε με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό:

» Για τον Anthony Rapp τρέφω προσωπικά μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση ως ηθοποιό. Έχω πραγματικά συγκλονιστεί με το άκουσμα αυτής της ιστορίας. Δεν μπορώ με τίποτα να θυμηθώ αυτή την ιστορία, μια ιστορία που έχει λάβει χρόνο 30 χρόνια πριν.

Αλλά αν πραγματικά έχω συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο, του οφείλω μια τεράστια συγνώμη για αυτή μου την συμπεριφορά,  η οποία μπορεί να αποδοθεί μόνο στα θέματα αλκοολισμού μου. Πραγματικά θέλω να απολογηθώ για όλα αυτά τα συναισθήματα που έχει όλα αυτά τα χρόνια απέναντί μου. 

Αυτό το περιστατικό με ωθεί να μιλήσω για προσωπικά μου θέματα που συμβαίνουν στη ζωή μου. Σίγουρα αυτό το περιστατικό θα έχει θορυβήσει πολλούς γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω δώσει δικαιώματα για την προσωπική μου ζωή.

Όπως μόνο οι πολύ κοντινοί μου άνθρωποι γνωρίζουν, στην πορεία της ζωής μου έχω κάνει σχέσεις και με γυναίκες και με άντρες. Έχω κάνει αρκετές σχέσεις στη ζωή μου με άντρες και πλέον είμαι έτοιμος να παραδεχτώ ότι προτιμώ να έχω ομοφυλοφιλικές σχέσεις με άντρες. Θέλω να το παραδεχτώ για να μπορέσω να είμαι ήρεμος στη ζωή μου.»

Σε φυσιολογικές συνθήκες αυτή του η δήλωση δεν θα ήταν κατακριτέα αλλά στην δεδομένη στιγμή ήταν λάθος. Ολόκληρη η κοινότητα των gay αντέδρασε στην δήλωσή του αυτή, καθώς συνδυάστηκε με τις κατηγορίες του για σεξουαλική παρενόχληση. Οι συγκεκριμένες κατηγορίες συνδυάστηκαν με τα προβλήματα αλκοολισμού του και με τις ομοφοβικές κατηγορίες για περιστατικά παρόμοια και προκάλεσαν μεγάλο πλήγμα στην εικόνα του ηθοποιού.

 

 

 


Πηγή / Copyright: upworthy.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here