Απ’ ότι φαίνεται η υπόθεση του “Harvey Weinstein” ήταν μόνο η αρχή, για να αρπάξουν την ευκαιρία δεκάδες διάσημοι και να μιλήσουν, να καταγγείλουν δημοσίως σεξουαλική παρενόχληση ή και κακοποίηση, που έχουν δεχθεί στην καριέρα τους.

Μία νέα τέτοια υπόθεση έρχεται στο προσκήνιο και είναι αυτή του ηθοποιού της ταινίας Star Treck Anthony Rapp . Ο ίδιος ισχυρίζεται πώς ο Kevin Spacey-πρωταγωνιστής του House of Cards- τον παρενόχλησε σεξουαλικά όταν εκείνος ήταν μόλις 14 ετών.

Ο Kevin Spacey έδωσε την απάντησή του μέσα από το twitter. Του ζήτησε δημοσίως συγνώμη και αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος.

 

Έχω πολύ σεβασμό και θαυμασμό για τον Anthony Rapp ως ηθοποιός. Είναι απίστευτα τρομαγμένος για να ακούσω την ιστορία του.Ειλικρινά δεν θυμάμαι τη συνάντηση αυτή που έγινε πριν 30 χρόνια, ωστόσο αν είχα τέτοια συμπεριφορά όπως αυτή που περιγράφει, τότε οφείλω την συγνώμη μου, καθώς ήταν βαθιά ανάρμοστη, μεθυσμένη συμπεριφορά και λυπάμαι για τα συναισθήματα που φέρει μαζί του όλα αυτά τα χρόνια.
Αυτή η ιστορία με ενθάρρυνε να μιλήσω και για άλλα πράγματα στη ζωή μου … Έχω αγαπήσει και έχω ρομαντικές συναντήσεις με άνδρες καθ ‘όλη τη ζωή μου και επιλέγω τώρα να ζω ως ομοφυλόφιλος.

 

Λίγα λεπτά μετά τη δημοσίευση του Spacey ο Rapp έγραψε στο twitter:” Όλα όσα ήθελα να πω για την εμπειρία μου είναι σε αυτό το άρθρο και δε θέλω να κάνω κανένα άλλο σχόλιο αυτή τη στιγμή.”

Οι γνώμες διίστανται σχετικά με τον Spacey. Από τη μία ένα ποσοστό θαυμαστών τον υποστηρίζει για τη δημόσια συγνώμη του και από την άλλη ένα μεγάλο ποσοστό τον κατηγορεί για την σεξουαλική παρενόχληση που προκάλεσε σε ένα ανήλικο αγόρι.

Την Κυριακή, ο Rapp, ο οποίος σήμερα είναι 46 ετών, ισχυρίστηκε ότι η παρενόχληση συνέβη όταν ο Spacey έγινε φίλος μαζί του ενώ έπαιζαν και οι δύο στο Broadway. .

«Προσπάθησε να με αποπλανήσει», δήλωσε ο Rapp στη δημοσίευση. “Δεν ξέρω αν πρέπει να χρησιμοποιήσω τη γλώσσα αυτή, αλλά ήξερα ότι προσπαθούσε να έρθει μαζί μου σεξουαλικά“.

 

Ο Rapp, είχε πάει στην κρεβατοκάμαρα του ηθοποιού για να παρακολουθήσει τηλεόραση καθώς βαριόταν. Τότε συνειδητοποίησε ότι είχαν φύγει όλοι και όταν ο Spacey επέστρεψε στο υπνοδωμάτιο, ανέβηκε πάνω του και τον παρενόχλησε σεξουαλικά.

Η μνήμη μου μου λέει ότι τότε είχα σκεφτεί” Ω, όλοι έχουν φύγει. Λοιπόν, ναι, πρέπει να πάω σπίτι. ” Η δική μου εντύπωση όταν ήρθε στο δωμάτιο ήταν ότι ήταν μεθυσμένος“.

Ο Rapp ισχυρίζεται επίσης για το Spacey “με πήρε όπως ο γαμπρός παίρνει τη νύφη πάνω στο κατώφλι, αλλά δεν μου αρέσε αρχικά, και αναρωτήθηκα” Τι συμβαίνει; ” πάνω μου.

Ο Rapp δήλωσε ότι αισθάνθηκε υποχρεωμένος να μιλήσει μετά από όλες αυτές τις γυναίκες που έχουν υποβάλει ισχυρισμούς για βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση εναντίον του πρώην Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας Wienstein Harvey Weinstein.

Και όχι απλά να το πούμε σαν παράπονο“, δήλωσε ο Rapp, “αλλά να προσπαθήσουμε να φέρουμε στο φως, ανάρμοστες συμπεριοφρές που έχουν συμβεί όλες αυτές τις δεκαετίες και που έχουν επιτραπεί να συνεχιστούν επειδή πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου και εμού, σιωπούμε … Αισθάνομαι πραγματικά ξύπνιος αυτή τη στιγμή που ζούμε και ελπίζω ότι αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Το στομάχι μου με πονάει“, είπε ο Rapp. “Μέχρι σήμερα δεν μπορώ να ηρεμήσω το κεφάλι μου γύρω από τόσες πτυχές Είναι απλά μια βαθιά σύγχυση για μένα


Πηγή / Copyright: jenny.gr
Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here