Ο Πάνος Μουζουράκης στέλνει εξώδικο στα ΜΜΕ!

Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής Πάνος Μουζουράκης, σε απάντηση πληθώρας αρνητικών σχολίων από τα ΜΜΕ σχετικά με την πρόσφατη συνέντευξη που είχε δώσει στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Νίκου Περράκη, στέλνει εξώδικο εναντίον τους!

Ο Πάνος Μουζουράκης κατηγορεί τα ΜΜΕ, ότι αλλοίωσαν την αναπαραγωγή της συνέντευξης του με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι έχει βωμολοχήσει. Ο ίδιος προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια και να αποδοθούν οι ευθύνες έστειλε το εξώδικο, το οποίο και ανάρτησε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Μεταξύ άλλων έγραψε:

‘Καλοί μου άνθρωποι, προσπαθώ και εγώ να γίνω καλύτερος.

Τις προηγούμενες ημέρες δημιουργήθηκε στα social media, σε διάφορες ιστοσελίδες και σε εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου ένα θέμα γύρω από το όνομά μου σχετικά με ένα βίντεο από μια συνέντευξη που μου είχαν πάρει για την πρεμιέρα της ταινίας του Νίκου Περράκη.

Η αναπαραγωγή της συνέντευξης ήταν μαζική και με διάφορες επικεφαλίδες. Κυρίως ότι δήλωσα να παίζω τα γεννητικά μου όργανα, χρησιμοποιώντας την πιο αργκό εκδοχή της έκφρασης.

Το απόσπασμα αναπαράχθηκε με μειωμένη ένταση σε κάποιες λέξεις.” ……

…Προσπαθώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος, αλλά έχω πολύ δρόμο ακόμα. Για αυτό δεν θέλω να πέσω και εγώ στην ευκολία να κατακρίνω όσους βιάστηκαν να βγάλουν τον θυμό τους πάνω μου”.

 


Πηγή / Copyright: Hashtagnews.gr
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here