Ο Ντόναλντ Τράμπ είναι το επόμενο είδωλο της μόδας;

Και ναι η είδηση της ημέρας είναι αυτό: ο Πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ είναι το επόμενο είδωλο της μόδας, σύμφωνα με ορισμένες από τις πλέον αξιοσέβαστες εκδόσεις για τη μόδα!

Μπορεί να μην είναι προφανές ο λόγος, αλλά κάποιες εκδόσεις εκτιμούν πως -ακόμα κι αν δεν είναι στις προθέσεις του- ο σημερινός Αμερικανός Πρόεδρος, επηρεάζει τη μόδα και τις τάσεις της!

Στην ιστοσελίδα Inquirer αναφέρεται ότι μία από τους μεγαλύτερους ειδικούς του πλανήτη όσον αφορά τις μελλοντικές τάσεις στη μόδα, η Ολλανδή Lidewij Edelkoort – την οποία, κάποτε το Time είχε κατατάξει ανάμεσα στα 25 πρόσωπα με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο της μόδας – σε μελέτη της, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η επίδραση του Ντόναλντ Τραμπ στις τάσεις της μόδας είναι ισχυρότατη!

Όμως, όπως εξηγεί η βρετανική The Independent και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η επιρροή του Τραμπ δεν είναι για τους λόγους που μπορεί να φαντάζεστε. Στην περίπτωσή του, είναι η συμπεριφορά του στις γυναίκες που έχει εγκαινιάσει μια νέα εποχή στη μόδα!

Πολύ καιρό πριν εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ, τα σεξιστικά σχόλια του Τραμπ έδιναν τροφή σε ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Τράβηξε την προσοχή για τον τρόπο με τον οποίο αναφέρθηκε υποτιμητικά σε γυναίκες, από μια πρώην Μις Υφήλιο έως τη Σερ.

Η Annika Moller Henry, μάνατζερ για τις τάσεις και τα χρώματα στον δανέζικο οίκο μόδας Vero Moda, υποστηρίζει ότι η συμπεριφορά του Τραμπ έχει ως αποτέλεσμα να δίνουν οι σημερινές τάσεις στη γυναικεία μόδα έμφαση στην υπερβολή στα μανίκια, power suits (ρούχα που δίνουν την εντύπωση κάποιου σημαντικού και με εμπιστοσύνη στον εαυτό του), επικέντρωση στη μέση και άλλα χαρακτηριστικά που επικαλούνται τη “women power”.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος Τραμπ έχει πιστωθεί με την αναγέννηση του ροζ και το οποίο είναι, σύμφωνα με τη Moller Henry ξανά στη μόδα, σε όλες τις αποχρώσεις του, σε συνδυασμό με πορτοκαλί, και το μπλε του τζιν.


Πηγή / Copyright: Hashtagnews.gr
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here