Ο Γιάννης Μπουτάρης έδωσε συνέντευξη μέσα σε οίκο ανοχής!

Ο Γιάννης Μπουτάρης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια τηλεοπτικής εκπομπής, επισκέφθηκε ένα οίκο ανοχής στην Θεσσαλονίκη, και εκτός από τα θέματα της πόλης και τις επιθέσεις που δέχεται, μιλάει για την σεξουαλική του ζωή, τον έρωτα και τις γυναίκες!

Ο ανατρεπτικός δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προκαλέσει με δηλώσεις ή με εμφανίσεις του. Αυτή την φορά ήταν καλεσμένος της διαδικτυακής εκπομπής «Ο,τι Thess» και μαζί με τον δημοσιογράφο, Θεολόγο Ηλιού, επισκέφτηκαν την περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου σήμερα είναι συγκεντρωμένοι όλοι οι οίκοι ανοχής.

Ήταν αυτός που “καθάρισε” την περιοχή της Αισώπου από τους οίκους ανοχής και τους μετέφερε στις οδούς Γεωργίου Ανδρέου και Νικηφόρου Ουρανού, δίνοντας στις εκδιδόμενες την απαιτούμενη άδεια.

Ο δήμαρχος μαζί με την κάμερα της εκπομπής μπήκαν σε οίκο ανοχής και μίλησε για την δική του πρώτη φορά μέσα σε οίκο ανοχής. Ενώ, αποκάλυψε, πως σήμερα έχει σύντροφο και πως σχεδόν πάντα χρησιμοποιεί φαρμακευτικά βοηθήματα. Όπως δηλώνει ο δήμαρχος, έχει κάνει βόλτα στους περισσότερους από αυτούς τους οίκους για να έχει προσωπική άποψη.

Για όσους τον βρίζουν για τα Gay Prides, τον αποκαλούν ανθέλληνα και Τούρκο, όπως δηλώνει τον λυπούν αλλά δεν τον ενοχλούν, καθώς τους χαρακτηρίζει «δήθεν ηθικούς». Στο «Ο,τι Thess», ο Γιάννης Μπουτάρης, μιλάει και για την «Μακεδονία» και τα Σκόπια, για τις επιθέσεις από δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του αλλά και αναρωτιέται γιατί όλοι πολιτικοί αρχηγοί κομμάτων, τον επισκέπτονται στο γραφείο του.

Πάμε να δούμε την ανατρεπτική συνέντευξη του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη.


Πηγή / Copyright: Hashtagnews.gr
Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here