Ο άνθρωπος με τα βαρύτερα γεννητικά όργανα του κόσμου.

Ο άνθρωπος με τα βαρύτερα γεννητικά όργανα του πλανήτη είναι ο Wesley Warren. O Wesley Warren, γεννήθηκε το 1963 στο Νιού Τζέρσει και δυστυχώς απεβίωσε πριν 3 χρόνια στο Λας Βέγκας.

Η ιστορία του είχε ως εξής. Ο Wesley είχε γεννηθεί με διογκωμένους όρχεις άλλα όχι σε σημείο ανησυχητικό σύμφωνα με τα λεγόμενα των γιατρών του. Μεγαλώνοντας το πρόβλημα διογκώθηκε και έφτασε στα 45 του, οι όρχεις του να ζυγίζουν 60 κιλά και οι γιατροί να δυσκολεύονται να εξηγήσουν το λόγο και τον τρόπο αντιμετώπισης. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι η πάθηση αυτή δεν συναντάται στην Αμερική αλλά σε χώρες της Αφρικής και της Ασίας!

Η χειρουργική επέμβαση κρίθηκε από τους γιατρούς του απαραίτητη αφού το πρόβλημα αυτό πια είχε γίνει ζήτημα ζωής ή θανάτου. Το χειρουργείο θα κόστιζε 1.000.000 δολάρια, αλλά ο γιατρός του  Dr. Joel Gelman στο UC Irvine του την πραγματοποίησε δωρεάν. Το χειρουργείο κράτησε 8 ώρες και χρειάστηκαν 3 χειρούργοι, 12 νοσοκόμες και 10 χειρουργικοί βοηθοί! Συνολικά αφαιρέθηκαν 45 κιλά όρχεων και γενετικού υλικού.

Το χειρουργείο ήταν επιτυχημένο και για ένα διάστημα ο Wesley μπόρεσε να ζήσει αυτό που αποκαλούμε φυσιολογική ζωή. Πέθανε από επιπλοκές λόγω σακχαρώδη διαβήτη τον Μάρτιο του 2014, αλλά παρέμεινε παγκοσμίως ως ο άνθρωπος με τους βαρύτερους όρχεις στον κόσμο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με ένα μικρό απόσπασμα της καθημερινότητάς του:

 


Πηγή / Copyright: Hashtagnews.gr
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here