Οι 2χρονες Mila και Emma αναρωτιούνται για το επαγγελματικό τους μέλλον!

Η Mila Stauffer , για ακόμα μια φορά ξαναχτυπά! Αυτή τη φορά στο βίντεο που ανέβασε η μαμά της, η Katie, έχει και συμπρωταγωνίστρια, την αδερφή της, την Emma!

Σε μια απολαυστική συζήτηση που έχουν οι δύο αδερφούλες η Mila αποφασίζει να ρωτήσει την αδερφή της, τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει! Η Emma, σταρ επίσης των βίντεο του YouTube, αλλά όχι του βεληνεκούς της Mila, αναφέρει με τόση αθωότητα ποια είναι τα επαγγέλματα που της αρέσουν, αλλά η αδερφή της Mila της καταρρίπτει με επιχειρήματα γιατί δεν θα πρέπει να τα ακολουθήσει!

Οι συζητήσεις μεταξύ νηπίων είναι πάντα απολαυστικές, πόσο μάλλον όταν αυτές οι δίχρονες δίδυμες αδερφούλες κάνουν έναν τόσο χαριτωμένο διάλογο μεταξύ τους! Ο διάλογος του επαγγελματικού προσανατολισμού τους λαμβάνει χώρα στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου με τη μαμά τους να τις βιντεοσκοπεί.

Φυσικά η κουβέντα δεν μπορεί να πάρει πολύ ώρα καθώς τα ενδιαφέροντα των κοριτσιών δεν είναι τόσο απλά! Η κουβέντα συνεχίζει για πιο ενδιαφέροντα θέματα, όπως για το αν έχουν “φίλο” και για το ότι θέλουν να φτιάξουν τα νύχια τους! Η φωνή του μπαμπά τους ακούγεται στο τέλος του βίντεο να τις επαναφέρει στην τάξη για τον χαμό που έχουν προκαλέσει στο μπάνιο του δωματίου!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο που ακολουθεί:

 


Πηγή / Copyright: Hashtagnews.gr
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here