Οι 15 πιο επικίνδυνοι δρόμοι στον πλανήτη μας!

Στον πλανήτη μας υπάρχουν εκατομμύρια χιλιόμετρα δρόμων, είτε αυτοκινητόδρομων, είτε επαρχιακών οδών. Στους περισσότερους ανθρώπους αρέσει να οδηγούν προκειμένου να πάνε μια βόλτα,διακοπές είτε ακόμα και στην εργασία τους.

Τι γίνεται όμως όταν η βόλτα με το αυτοκίνητο μπορεί να μετατραπεί σε έναν μικρό εφιάλτη όταν ο δρόμος που θα συναντήσεις δεν είναι ήρεμος αλλά επικίνδυνος; Σε πολλές χώρες του κόσμου, οι δρόμοι δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε «χαλαροί» και ευχάριστοι στην οδήγησή τους!

Επικίνδυνα στενέματα χωρίς προειδοποίηση, χαμηλή ως μηδενική ορατότητα, δρόμοι «σαλιγκάρια» σε βουνά, φονική ολισθηρότητα λόγω κλιματικών συνθηκών( ομίχλη, χιόνι κ.α), φυσικά εμπόδια όπως βράχια και πελώρια κύματα, αλλά και η ποιότητα του εδάφους (χωματόδρομοι, κακή ασφαλτόστρωση κ.α) είναι μερικά από εκείνα τα χαρακτηριστικά που μπορεί να μετατρέψουν μια «αθώα» βόλτα» σε εφιάλτη για τον οδηγό!

Παρακάτω θα δείτε 15 από τους πλέον επικίνδυνους δρόμους που μπορείτε να συναντήσετε σε χώρες όπως την Ινδία, την Κίνα, την Αλάσκα, την Ιαπωνία, την Γαλλία, την Βολιβία αλλά και την Ρουμανία. Δεν σημαίνει αυτό βέβαια ότι δεν υπάρχουν και άλλοι ίσως ακόμα πιο θανάσιμα επικίνδυνοι δρόμοι!

Εδώ θα δείτε μόνο κάποιους από τους πιο γνωστούς μόνο δρόμους- εφιάλτες των οδηγών!

Και για να μην αφήσουμε παραπονεμένους και τους Έλληνες οδηγούς, δείτε και τον πλέον επικίνδυνο ελληνικό δρόμο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την επαρχιακή οδό Πατιόπουλο- Περδικάκι στον νομό Αιτωλοακαρνανίας και ο οποίος σύμφωνα με την έγκυρη βρετανική εφημερίδα «Driving Experiences», κατατάσσεται στους 30 πιο επικίνδυνους δρόμους του κόσμου!

 


Πηγή / Copyright: Hashtagnews.gr
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here