Οι τρεις τροφές που δεν βοηθούν τη λίμπιντο μας.

Η σε@ουαλική διάθεση, η γνωστή μας λίμπιντο, μπορεί να επηρεαστεί από τη διατροφή μας. Και αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα.Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι ειδικοί!Και ενώ υπάρχουν κάποιες γνωστές αφροδισιακές τροφές, υπάρχουν και κάποιες που λειτουργούν με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο και ρίχνουν τη λίμπιντο!

Πάμε να δούμε τρεις από αυτές τις τροφές που επηρεάζουν την ερωτική μας διάθεση και το πάθος μας για τον σύντροφο μας:

Μαύρη σοκολάτα

Το κακάο από το οποίο παράγεται η μαύρη σοκολάτα περιέχει ξανθίνες. Τα πολύτιμα αυτά συστατικά κάνουν την επιδερμίδα πιο ευαίσθητη σε κάθε άγγιγμα, κάτι που θεωρητικά ανεβάζει την ερωτική διάθεση. Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως η μαύρη σοκολάτα έχει σε ορισμένες περιπτώσεις μια παράδοξη παρενέργεια, ιδιαίτερα για τις γυναίκες, και αυτή είναι η έντονη υπνηλία. Αυτό σημαίνει ότι καλύτερα να την αποφύγει μια γυναίκα πριν τη σε@ουαλική πράξη.

Φασόλια

Μπορεί να είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και σε φυτικές ίνες αλλά τα δύσπεπτα που φτάνουν στο έντερο και αποτελούν τροφή για τη μικροχλωρίδα του πεπτικού μας συστήματος δεν είναι ότι καλύτερο για τη σε@ουαλική διάθεση. Η λειτουργία αυτή συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του γαστρεντερικού, ωστόσο η διαδικασία μεταβολισμού των σακχάρων στο στομάχι παράγει τα αέρια και… ρίχνει τη λίμπιντο.

Τηγανιτά και λιπαρά φαγητά

Τα πολλά λιπαρά που έχουν τα τηγανητά φαγητά επηρεάζουν την ποιότητα του σπέρματος στον άνδρα. Επιπλέον λειτουργούν αρνητικά όσον αφορά την κυκλοφορία του αίματος σε ολόκληρο το σώμα. Η κακή κυκλοφορία του αίματος αποτελεί βασικό παράγοντα κινδύνου για τη στυτική δυσλειτουργία αλλά και τις σεξουαλικές διαταραχές στις γυναίκες.


Πηγή / Copyright: eatthis.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here