Οικογένεια έβγαλε τα μάτια του γιου επειδή ήθελε να παντρευτεί την κοπέλα του!

Ένας 22χρονος,ο Abdul Baqi από το χωριό Nasirabad της επαρχίας Balochistan του Πακιστάν έπεσε θύμα βιαιότητας από την ίδια του την οικογένεια, όταν ανακοίνωσε ότι ήθελε να παντρευτεί την κοπέλα που αγαπούσε και που εκείνοι δεν εγκρίνανε!

Ο 70χρονος πατέρας, Dost Muhammmad αλλά και οι τέσσερις αδερφοί του Abdul, ο Abdul Ghani, ο Abdul Sattar, ο Abdul Rehman και ο Abdul Karim, όταν ο άτυχος 22χρονος ανακοίνωσε την πρόθεση του να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, έγιναν έξαλλοι και αφού τον έκλεισαν σε ένα δωμάτιο του σπιτιού τους, του έβγαλαν τα μάτια με ένα κουτάλι!

Προτού προβούν στο αποτρόπαιο σχέδιο τους, οι άντρες της οικογένειας είχαν φροντίσει να κλειδώσουν την μητέρα του Abdul σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού προκειμένου να μην τους εμποδίσει και στη συνέχεια με ένα κουτάλι και ένα μαχαίρι του αφαίρεσαν τα μάτια του ως τιμωρία για την απόφαση του να παντρευτεί κάποια που δεν εγκρίνανε!

Ο ίδιος ο νεαρός μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου στο Karachi όπου νοσηλεύεται αναφερόμενος στο τραγικό αυτό περιστατικό, μεταξύ άλλων είπε:

«Ανακοίνωσα στον πατέρα μου και τα αδέρφια μου την πρόθεση μου να παντρευτώ την κοπέλα με την οποία διατηρώ δεσμό αρκετά χρόνια, ζητώντας την άδεια του πατέρα μου. Αρχικά, εκείνος δέχτηκε αλλά τρεις ώρες αργότερα βρέθηκα δεμένος σε ένα δωμάτιο του σπιτιού μας με τον πατέρα μου και τα αδέρφια μου να μου αφαιρούν τα μάτια μου.
Όσο και να τους παρακαλούσα εκείνοι δεν άκουγαν..Ο πατέρας μου ήταν εκείνος που μου αφαίρεσε το πρώτο μου μάτι με το πίσω μέρος ενός κουταλιού. Του ζήτησα να σταματήσει εκεί αλλά παρά τα παρακάλια μου, τα αδέρφια μου αφαίρεσαν και το δεύτερο. 
Τότε τους παρακάλεσα να με σκοτώσουν από το να με αφήσουν να ζήσω έτσι και εκείνοι μου είπαν ότι αυτή ήταν η τιμωρία μου για να αποφασίζω κάτι χωρίς την έγκρισή τους και ότι εγώ θα γινόμουν το παράδειγμα και για τα άλλα αγόρια του χωριού μου με παρόμοια σχέδια..»

Συγγενείς αλλά και ο πέμπτος αδερφός του νεαρού- ο οποίος δεν ήταν παρών το συμβάν- ήταν εκείνοι που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο προσπαθώντας να τον σώσουν, ώρες μετά από το περιστατικό. Δυστυχώς, οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν τα μάτια του και έτσι έχασε οριστικά το φως του.

Ο πατέρας και τα δύο από τα 4 αδέρφια της οικογένειας έχουν συλληφθεί, ενώ οι άλλοι δύο παραμένουν φυγάδες.


Πηγή / Copyright: dailymail.co.uk
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here