Μοντέλο με καμπύλες για πρώτη φορά στο Playboy!

Το 22χρονο μοντέλο, Molly Constable, μια χυμώδης κοπέλα ξεκινάει την καριέρα της ως μοντέλο του αντρικού περιοδικού,Playboy.

Το αντρικό περιοδικό, που με τις φωτογραφήσεις του προκαλεί κάθε φορά θύελλα αντιδράσεων αλλά και θαυμασμού, αυτή τη φορά αποφάσισε να τραβήξει τα αντρικά βλέμματα χρησιμοποιώντας ένα πληθωρικό μοντέλο!

Η 22χρονη Molly, πραγματοποίησε την φωτογράφηση στην Νέα Υόρκη υπό τις οδηγίες της παγκοσμίου φήμης φωτογράφου, Heather Hazzan. Η Molly, δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται ως μοντέλο αλλά ποτέ μέχρι τώρα σε τέτοιας κυκλοφορίας περιοδικό. Σε δήλωσή της στο Vogue India, παραδέχτηκε ότι τα πρότυπα των γυναικών συνεχώς μεταβάλλονται και ότι οι γυναίκες σήμερα αρχίζουν να αγαπούν περισσότερο το σώμα τους.

Παραδέχεται βέβαια ότι έχει και η ίδια πέσει αρκετές φορές θύμα του σωματότυπού της και αναφέρει χαρακτηριστικά ένα περιστατικό το οποίο έγινε σε κάστινγκ και στο οποίο της δόθηκε να φορέσει νυφικό το οποίο δεν της έκανε!

Η Molly, είναι πλέον ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της plus size βιομηχανίας της μόδας και απολαμβάνει της επιτυχία της. Το 2012 γνωστό πρακτορείο μοντέλων της Αμερικής την ανακάλυψε μέσω Instagram και έκτοτε ανήκει στο δυναμικό του Ford Models της Νέας Υόρκης.


Πηγή / Copyright: Hashtagnews.gr
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here