Μητέρα αυτοκτόνησε θεωρώντας εσφαλμένα ότι ο καρκίνος της επέστρεψε

Μια 43χρονη μητέρα αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού μέσα στην ντουλάπα της μοναχοκόρης της θεωρώντας ότι ο καρκίνος της επέστρεψε, τον οποίο είχε νικήσει με επιτυχημένη χημειοθεραπεία το καλοκαίρι του 2015.

Η 43χρονη ορθοδοντικός νοσηλεύτριας Dawn Cheetham είχε καρκίνο του μαστού και με την κατάλληλη χημειοθεραπεία μπόρεσε να τον ξεπεράσει. Το τελευταίο διάστημα είχε έντονους πόνους και κράμπες στην περιοχή του στομάχου της και θεώρησε, χωρίς να της το έχει επιβεβαιώσει κάποιος γιατρός, ότι ο καρκίνος της είχε επιστρέψει.

Η Dawn, μαμά ενός 8χρονου κοριτσιού, διατηρούσε δεσμό τα τελευταία 17 χρόνια με τον Jonathan Mellor με τον οποίο συγκατοικούσε από το 2011, και με τον οποίο οι σχέσεις τους είχαν διαταραχθεί και καβγάδιζαν συχνά τους τελευταίους μήνες.

Σε έναν τέτοιο καβγά τους, η Dawn μάλωσε με τον Jonathan γιατί προτίμησε να βγει με τους φίλους τους αντί με την ίδια και εκείνος έφυγε από το σπίτι. Τότε ήταν που η άτυχη μητέρα, θόλωσε και ανέβηκε στο δωμάτιο της κόρης της, πήγε στην ντουλάπα της και κρεμάστηκε.

Αρκετές ώρες αργότερα, ο Jonathan επέστρεψε σπίτι αλλά εκείνη δεν του άνοιγε και έφυγε για να επιστρέψει την επόμενη μέρα το πρωί και να αναγκαστεί να σπάσει την πόρτα καθώς και πάλι δεν του άνοιγε και είχε ανησυχήσει.

Η Dawn βρέθηκε κρεμασμένη και η νεκροψία που ακολούθησε δεν έδειξε κανένα ίχνος εγκληματικής ενέργειας, ούτε επίσης κανένα ίχνος μετάστασης του καρκίνου της.Ο συντετριμμένος Jonathan μεταξύ άλλων είπε για την Dawn:

« Η Dawn ήταν μια αξιολάτρευτη γυναίκα, μια στοργική μητέρα και πάντα με το χαμόγελο. Μέχρι που εμφανίστηκε ο καρκίνος το 2014. Και ενώ τον είχε νικήσει, οι υποψίες ότι μπορεί να έχει επιστρέψει δεν την άφηναν στιγμή να χαλαρώσει. 
Κάθε φορά που την ενοχλούσε κάτι, όπως το στομάχι της το τελευταίο διάστημα, νόμιζε ότι ήταν εκείνος και άλλαζε..Όλοι οι συνάδερφοι της μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια και για το πόσο επαγγελματίας ήταν, παρά αυτό που περνούσε.
Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Εκείνη την ημέρα είχαμε μαλώσει έντονα. Αποφάσισα να πάω με τους φίλους μου να πιω ένα ποτό για να ηρεμήσω. Εκείνη κάλεσε του γονείς μου για να πάνε να πάρουν το παιδί γιατί δεν αισθανόταν καλά όπως τους είπε. 
Μετά το ποτό γύρισα σπίτι μας, δεν μου άνοιξε και πήγα στο πατρικό μου για να είμαι με το παιδί μας, θεωρώντας ότι απλά ήταν πεισματάρα και μου κρατούσε μούτρα για τον καυγά μας..Αλλά ήταν ήδη αργά..»

Η Sarah Kelly, η γιατρός της, είπε στις αρχές ότι η Dawn την είχε επισκεφτεί λίγες μέρες νωρίτερα και είχε ζητήσει να αρχίσουν συνεδρίες. Αλλά δεν πρόλαβαν..


Πηγή / Copyright: dailymail.co.uk
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here