Με και χωρίς μαλλιά: το βίντεο μιας πραγματικά δυνατής γυναίκας!

Η Briony Benjamin διαγνώστηκε τα περασμένα Χριστούγεννα με τη νόσο του Hodgkin ή Λέμφωμα Hodgkin, όπως λέγεται διαφορετικά -ένα είδος καρκίνου. Αναρρώνοντας πλέον από τις χημιοθεραπείες αποφάσισε να φτιάξει ένα χιουμοριστικό βίντεο για να ενημερώσει τον κόσμο σχετικά με την νόσο.

Η νόσος του Hodgkin παρά το γεγονός ότι δεν είναι πολύ γνωστή είναι η 5η πιο συχνή μορφή καρκίνου στην Ευρώπη και προσβάλει άτομα που διανύουν συνήθως την τέταρτη δεκαετία της ζωής του.

Έτσι λοιπόν «χτύπησε» και την Briony και εκείνη αποφάσισε να μην αφήσει τον καρκίνο να την νικήσει! Έφτιαξε το παρακάτω βίντεο, το οποίο συνοδεύεται από από ένα μικρό κείμενο της, για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με τη νόσο:

«Ενώ έκανα τη θεραπεία, έφτιαξα αυτό το βίντεο: “Με και χωρίς μαλλιά”.Είναι τρομακτικό να το δείχνω στον κόσμο αλλά θέλω να ενημερωθεί το κοινό για το Λέμφωμα Hodgkin, γιατί δεν είναι εύκολο να καταλάβεις ότι σε έχει προσβάλλει.

Ελπίζω ότι αυτό το βίντεο θα προτρέψει πολλούς από εσάς να κάνετε τις εξετάσεις σας και να βάζετε σε προτεραιότητα την υγεία σας.Να θυμάστε ότι πρέπει να ακούτε το σώμα σας. Και το εννοώ, να ακούτε πραγματικά το σώμα σας.
Να μην το ακούτε όπως όταν “ακούτε” τη μαμά σας στο τηλέφωνο και ταυτόχρονα χαζεύετε στο ίντερνετ.Να το ακούτε πραγματικά. Και μετά να κάνετε αυτό που σας λέει.»

Δείτε το σύντομο, χιουμοριστικό αλλά τόσο πραγματικό βίντεο που ακολουθεί:

 


Πηγή / Copyright: mamamia.com.au
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here