Μαθητής όρμηξε να πνίξει καθηγήτρια σε λύκειο της Κύπρου!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χτες το μεσημέρι σε λύκειο της Κύπρου, όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης, τηλεόραση και εφημερίδες, στο νησί.

Το περιστατικό συνέβη χθες, με τον μαθητή πλέον να τελεί υπό σύλληψη, ενώ σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΟΕΛΜΕΚ στην ίδια επαρχία σημειώθηκε τα χαράματα και ένα δεύτερο θλιβερό επεισόδιο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ενώ ο μαθητής βρισκόταν έξω από την τάξη, δέχθηκε παρατήρηση από δύο καθηγητές γεγονός που τον εξαγρίωσε με αποτέλεσμα να αντιδράσει βίαια εναντίον τους.

Ο μαθητής άρπαξε φωνάζοντας από τον λαιμό την καθηγήτρια και στη συνέχεια επιτέθηκε στον δεύτερο καθηγητή, ρίχνοντας τον στο έδαφος. Οι υπόλοιποι καθηγητές μπήκαν στη μέση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και ενημερώθηκε η αστυνομία.

Οι δυο καθηγητές οι οποίοι δέχθηκαν την επίθεση μετέβησαν στο νοσοκομείο για να εξεταστούν από γιατρούς για προληπτικούς λόγους. Ο νεαρός μαθητής βρίσκεται υπό κράτηση και περιμένει να του απαγγελθούν κατηγορίες, ενώ άγνωστες παραμένουν ακόμα οι προθέσεις του Υπουργείου Παιδείας για την στάση που θα τηρήσει για το εν λόγω περιστατικό.

 

Ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί πως καταγράφηκε σήμερα τα ξημερώματα και δεύτερο κρούσμα σε Λύκειο της Επαρχίας Λάρνακας, όταν μαθητές έγραψαν συνθήματα υβριστικά και προσωπικά κατά της Διεύθυνσης και κατά των καθηγητών, με τους τελευταίους αντικρίζοντας τα να προβαίνουν σε στάση εργασίας.

Δείτε το βίντεο από πρωινή εκπομπή του καναλιού ΡΙΚ αναφερόμενη στο περιστατικό:


Πηγή / Copyright: Hashtagnews.gr
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here