Κολομβιανή καθηγήτρια ζητούσε σεξ έναντι καλών βαθμών στους μαθητές της!

Η 40χρονη καθηγήτρια από την Κολομβία, Γιοκάστα Μ., είναι αντιμέτωπη με κάθειρξη 40 ετών, μετά από απαίτηση που είχε από τους μαθητές της για σεξουαλικές περιπτύξεις μαζί της προκειμένου να πάρουν καλούς βαθμούς και να μην τους «κόψει» στο μάθημά της!

Η καθηγήτρια φέρεται ότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έστελνε γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες της στους μαθητές που την ενδιέφεραν μέσω WhatsApp! Η «ξαναμμένη» καθηγήτρια με το πρόσχημα ότι ήθελε να βοηθήσει τους εν λόγω μαθητές( ηλικίας 16 και 17 ετών), αποσπούσε τους αριθμούς των τηλεφώνων τους.

Ύστερα από τις καταγγελίες γονιών ορισμένων από τους μαθητές που παρενοχλήθηκαν από την καθηγήτρια, η 40χρονη προσκαλούσε τους μαθητές στο σπίτι της και εκεί απαιτούσε ερωτικές περιπτύξεις! Τα σχέδια της καθηγήτριας βγήκαν στην φόρα όταν ένας γονιός είδε στο κινητό τηλέφωνο του γιου του φωτογραφίες και μηνύματα της Γιολάντας.

Μετά την σύλληψη της, ένας από τους μαθητές που δέχτηκαν τον σεξουαλικό εκβιασμό της, ανάρτησε φωτογραφίες της. Εκτός από τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, η Γιολάντα, έχει πλέον να αντιμετωπίσει και την αίτηση διαζυγίου που υπέβαλλε ο σύζυγός της!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


Πηγή / Copyright: Hashtagnews.gr
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here