Κοινωνικό πείραμα με ένα τυφλό και 1.000.000 δολάρια!

Εσύ τι θα έκανες αν στον δρόμο σου συναντούσες έναν τυφλό να μεταφέρει 1.000.000 δολάρια και να του πέφτουν χωρίς να το πάρει είδηση; Αυτό είναι το concept του παρακάτω κοινωνικού πειράματος.

Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε ανάγκη τα χρήματα.Και τι καλύτερο από το να τα αποκτήσουμε χωρίς να μοχθήσουμε για αυτά! Οι περισσότεροι δεν λένε όχι στο εύκολο και χωρίς κόπο «παραδάκι»!

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι θα έκανες αν έβρισκες μια βαλίτσα γεμάτη χρήματα; Θα τα παρέδιδες στις αρχές ή θα έμπαινες στον πειρασμό να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου;Αυτά και άλλα πολλά παρόμοια ερωτηματικά έρχεται να καλύψει το βίντεο που ακολουθεί.

Το σκηνικό του βίντεο και του πειράματος που παρουσιάζει έχει ως εξής: ένας διάσημος celebrity του YouTube και των social media, με περισσότερους από 3 εκατομμύρια χρήστες να παρακολουθούν τα βίντεο του στο κανάλι του, περιφέρεται σε πολυσύχναστους δρόμους της Νέας Υόρκης παριστάνοντας τον τυφλό.

Ο εν λόγω τυφλός δεν είναι ένας τυχαίος τυφλός αλλά ένας τυφλός με έναν χαρτοφύλακα με 1.000.000 δολάρια. Τα ανυποψίαστα θύματα του πολλά και η επιλογή τους μάλλον τυχαία. Περνώντας δίπλα τους, ανοίγει τον χαρτοφύλακα και από μέσα πέφτουν δεσμίδες δολαρίων.

Οι περισσότεροι σπεύδουν να τον βοηθήσουν, κάποια σαστίζουν στην αρχή και μετά τον βοηθούν και ελάχιστοι ( ευτυχώς) τον βοηθούν αφού πρώτα έχουν βοηθήσει λίγο και τους εαυτούς τους παίρνοντας και το κατιτίς για τον κόπο τους!

Ένα πολύ αποκαλυπτικό βίντεο για τους ανθρώπινους χαρακτήρες που συναντάς καθημερινά και το πως το χρήμα μπορεί να επηρεάσει κάποιον ή όχι! Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


Πηγή / Copyright: Hashtagnews.gr
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: hashtagnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here